Λεμονής στους παίκτες: «Μπείτε μέσα και δώστε τα όλα»! (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Λεμονής στους παίκτες: «Μπείτε μέσα και δώστε τα όλα»! (vid)

bet365

Ο Λεμονής έδωσε το... σύνθημα στους παίκτες του για το ματς με την Μπαρτσελόνα. Ξανά προβολή βίντεο και ποιά δείχνει μία πιθανή 11αδα για το Καμπ Νου και το μεγάλο ματς της Τετάρτης.

Για ακόμα μία μέρα στο προπονητικό... μενού του Ολυμπιακού υπήρχε προβολή βίντεο και ανάλυση από τον κόουτς Λεμονή. Μαζί με τις απαιτούμενες επισημάνσεις και κουβέντες προς τους παίκτες του και ειδικά για τα αμυντικά τους καθήκοντα.

«Καταλαβαίνετε πως αυτό το ματς είναι ένα από τα παιχνίδια που όλοι οι παίκτες στον κόσμο θα ήθελαν να παίξουν. Είναι η ευκαιρία σας απέναντι σε έναν τόσο μεγάλο αντίπαλο να δείξετε τις δυνατότητές σας. Το ματς έχει τεράστιο βαθμό δυσκολίας αλλά είμαστε Ολυμπιακός και ο Ολυμπιακός δεν τα παρατάει ποτέ. Μπείτε μέσα και δώστε τα όλα και ότι βγει. Και μόνο το μέγεθος της Μπαρτσελόνα, το γήπεδο και η διοργάνωση μας δίνουν το μεγαλύτερο δυνατό κίνητρο», τόνισε σχετικά ο Τάκης Λεμονής, που προτίθεται να δείξει και ανήμερα του αγώνα βίντεο στους ποδοσφαιριστές του. Όσο για την προσέγγιση της ενδεκάδας; Ο Τάκης Λεμονής από χθες έχει κάνει ουκ ολίγες δοκιμές.

Μία πιθανή ενδεκάδα είναι με Προτό κίπερ, δεξί μπακ τον Ομάρ και αριστερό τον Κούτρη και κέντρο άμυνας με Μποτία και Νικολάου (σ.σ. παίζει ακόμα και του Ένγκελς). Στο κέντρο οι Ρομαό, Ζντιέλαρ και Ζιλέ και τον Οφόε που θα παίζει μπροστά θα πλαισιώσουν οι Καρσελά και Ανδρούτσος. Μάλιστα έγινε και δοκιμή με αυτά τα πρόσωπα. Υπήρξε πάντως - όπως σας έχουμε αναφέρει και χθες - μία σκέψη και για Φορτούνη μπροστά αλλά και για Μάριν βασικό αλλά δεν φαίνεται να έχει ουσιώδεις πιθανότητες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα