«Σπουδαίος προπονητής ο Βαλβέρδε, δικαιώνεται ακόμη και για το 4-4-2»

«Σπουδαίος προπονητής ο Βαλβέρδε, δικαιώνεται ακόμη και για το 4-4-2»

bet365

Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος σέντερ μπακ της Μπαρτσελόνα, Εντμίλσον μίλησε στο gazzetta.gr για την αυριανή αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπαρτσελόνα, την συμβολή του Βαλβέρδε στη φετινή πορεία, αλλά και την φυγή του Νεϊμάρ.

Προσφορά ημέρας σε περιμένει στο Ρεάλ Μαδρίτης – Τότεναμ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Το «Καμπ Νόου» μοιάζει με «λάκκο των λεόντων» για οποιαδήποτε αντίπαλο της Μπαρτσελόνα. Το κάθε λάθος κοστίζει και η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης τιμωρείται.

Ο Ολυμπιακός για πρώτη φορά στην ιστορία του θα πάρει γεύση από Μπαρτσελόνα (18/10, 21.45) στοχεύοντας σε μια αξιοπρεπή εμφάνιση.

Ένας πρώην άσος των Καταλανών, ο Βραζιλιάνος Εντμίλσον μίλησε στο gazzetta.gr για την αυριανή αναμέτρηση, ενώ αναφέρθηκε και στη μέχρι στιγμής επίδραση του Ερνέστο Βαλβέρδε στο παιχνίδι της «Μπάρτσα».

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με τη «σελεσάο» το 2002, αγωνίστηκε στη Μπαρτσελόνα για μια τετραετία (2004-2008) κατακτώντας 1 Champions League, 2 Πρωταθλήματα και 1 Σουπερ Καπ Ισπανίας.

«Δεν υπάρχει ματς στο 'Καμπ Νόου', όπου η Μπαρτσελόνα δεν λογίζεται ως φαβορί. Το ίδιο ισχύει και τώρα κόντρα στον Ολυμπιακό. Η ελληνική ομάδα είναι καλά οργανωμένη με εμπειρία στο Champions League, αλλά δύσκολα θα καταφέρει να αντέξει στον ρυθμό της Μπαρτσελόνα», σημειώνει ο παλαίμαχος σέντερ μπακ.

Ο Εντμίλσον αναφέρθηκε και στην μετά-Νεϊμάρ εποχή στην Μπαρτσελόνα τονίζοντας πως η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε έχει βρει τον τρόπο να πορευθεί δίχως τον Βραζιλιάνο σταρ κάτι που αντικατοπτρίζεται και από τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα των Καταλανών σε πρωτάθλημα και Champions League όπου προελαύνει αήττητη.

«Η Μπαρτσελόνα δείχνει πολύ δυνατή μέχρι στιγμής παρά την απώλεια του Νεϊμάρ. Ήδη έχει αποκτήσει το προβάδισμα στην La Liga, ενώ δεν βρίσκω τον λόγο να μην διεκδικήσει και το Champions League. Η Ρεάλ έχοντας κατακτήσει το τρόπαιο για δύο διαδοχικές σεζόν και για την Μπάρτσα αποτελεί πρόκληση να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης μολονότι υπάρχουν και άλλες ομάδες που θα παλέψουν για την κατάκτηση. Είναι όμως πολύ νωρίς ακόμα να μιλάμε γι' αυτό».

Ο άλλοτε αμυντικός των Λιόν, Βιγιαρέλα και Σαραγόσα είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον Ερνέστο Βαλβέρδε σχολιάζοντας το γεγονός πως άλλαξε ακόμη και την διάταξη της ομάδας προκειμένου να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η παρουσία του Μέσι άλλωστε αποτελεί εγγύηση επιτυχίας...

«Η αποχώρηση του Νεϊμάρ ήταν ένα σοκ για την ομάδα, όμως όσο υπάρχει ο Μέσι τα μπορούν να συμβούν αφού μιλάμε για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του πλανήτη.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι ένας σπουδαίος τεχνικός, ο οποίος δεν δίστασε να ρισκάρει μετατρέποντας σε κάποιες περιπτώσεις το κλασικό 4-3-3 σε 4-4-2 παίζοντας με τέσσερις κεντρικούς καλύπτοντας κατά κάποιο τρόπο το κενό που άφησε ο Νεϊμάρ. Οι παίκτες ανταποκρίνονται κάτι που πιστώνεται στον ίδιο».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα