Δοκιμή με Οτζίτζα Οφόε ως φορ ο Λεμονής!

Δημήτρης Τομαράς
Δοκιμή με Οτζίτζα Οφόε ως φορ ο Λεμονής!

bet365

Ενδιαφέρουσα δοκιμή από Λεμονή την Δευτέρα στον Ρέντη έχοντας τον Οτζίτζα Οφόε ως επιθετικό μπροστά σε ένα σχήμα που επιφυλάσσει εκπλήξεις για το ματς Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός.
Στις δοκιμές που έκανε είχε τον Οτζίτζα Οφόε ως ψευτοεννιάρι ή εάν θέλετε ως... άτυπο φορ μπροστά και κοντά του τον Καρσελά. Για τον ρόλο αυτό ο κόουτς Λεμονής είχε σκεφτεί ακόμα και τον Φορτούνη. Ο Λεμονής έχει στο μυαλό του μία διάταξη 5-3-2 για τον Ολυμπιακό κυρίως όταν επιτίθεται η Μπαρτσελόνα και ένα 4-3-3 στα δεδομένα του ματς με Γιουβέντους όταν έχει την μπάλα στα πόδια του ο Ολυμπιακός. Κίπερ ο Προτό και φαβορί για την άμυνα οι Ομάρ, Μποτία, Ένγκελς και Κούτρης. Κέντρο με Ρομαό, Ζντιέλαρ και πιθανώς τον Ανδρούτσο και τους Καρσελά και Πάρντο να πλαισιώνουν τον Οτζίτζα Οφόε μπροστά. Θυμίζουμε ξανά πως υπάρχει και η εκδοχή με τρία στόπερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα