Ανοιξε ο «ασκός του Αιόλου» στην Μαρσέιγ

Ανοιξε ο «ασκός του Αιόλου» στην Μαρσέιγ

Θοδωρής Βασίλης
Ανοιξε ο «ασκός του Αιόλου» στην Μαρσέιγ

bet365

Ο Αντρέ Βίλας Μπόας δεν μπορούσε να κρύψει την οργή του για την πρόσληψη του Πολ Ολντριτζ σε ρόλο συμβούλου στην Μαρσέιγ, χωρίς ο ίδιος να έχει ενημερωθεί. Απειλές για την ζωή του ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας.

Η Μαρσέιγ είναι με διαφορά ο πιο δύσκολος οργανισμός στην Γαλλία. Από το καλοκαίρι και με την πρόσληψη του Αντρέ Βίλας Μπόας οι Φωκαείς βγήκαν από την εσωστρέφεια στην οποία βρίσκονταν και πλέον φιγουράρουν στην δεύτερη θέση πίσω από την Παρί.

Κι ενώ όλα έδειχναν να πηγαίνουν, ήρθε η απόφαση του προέδρου της Μαρσέιγ, Ζακ-Ενρι Εϊρό, να προσλάβει τον άλλοτε γενικό διευθυντή της Γουέστ Χαμ, Πολ Ολντριτζ, σε ρόλο συμβούλου (ουσιαστικά θα αναλάβει έναν ρόλο να βρει προτάσεις για τους παίκτες της ομάδας στην Αγγλία), χωρίς να ενημερώσει προκάλεσε την οργή του Αντρέ Βίλας Μπόας.

Ο τεχνικός των Μαρσεγιέζων στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ηταν μια απόφαση του προέδρου Ζακ-Ενρί χωρίς να ενημερώσει. Αν αυτή η απόφαση θα βοηθήσει το κλαμπ σε οικονομικό επίπεδο ίσως είναι καλή, αλλά για μένα αυτό που έχει σημασία είναι ότι θα πρέπει η ομάδα να είναι ενωμένη για να πετύχει τους στόχους της. Αν είναι η πρόσληψη αυτή να καπελώσει άλλους όπως τον Θουμπιθαρέτα τότε θα υπάρχει θέμα. Το μέλλον μου είναι συνυφασμένο με τον Θουμπιθαρέτα και το γεγονός πως ενημερώθηκα για την πρόσληψη από την L’Équipe δείχνει κάτι».

Τα άσχημα όμως δεν σταμάτησαν εκεί, αφού μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου, ο πρόεδρος της Μαρσέιγ, δέχτηκε απειλές για την ζωή του από οπαδούς της ομάδας οι οποίοι βλέπουν πως ενίσχυση δεν έρχεται και πως μπαίνουν εμπόδια στον Μπόας για την δημιουργία μιας καλής ομάδας, η οποία έχει ξεπεράσει ήδη τις προσδοκίες ως μόνη δεύτερη πίσω από την Παρί.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα