Πρόστιμο και συγγνώμη από τον Ντοσεβί επειδή έβλεπε... Clasico στον πάγκο!

Gazzetta team
Πρόστιμο και συγγνώμη από τον Ντοσεβί επειδή έβλεπε... Clasico στον πάγκο!

bet365

Βαριά ήταν η... καμπάνα για τον Ματιέ Ντοσεβί της Τουλούζ, ο οποίος τιμωρήθηκε με πρόστιμο επειδή "συνελήφθη" να παρακολουθεί στο κινητό του το ισπανικό Clasico από τον πάγκο κατά τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας του εναντίον της Λυών!

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ ή ματς των «16» του Λιγκ Καπ Γαλλίας; Η απάντηση είναι προφανής για τους απανταχού φιλάθλους, απ'ότι φάνηκε και για τον ίδιο τον παίκτη που αγωνιζόταν με την ομάδα του στην γαλλική διοργάνωση.

Ο λόγος για τον παλιό γνώριμο του Ολυμπιακού και νυν συμπαίκτη του Ευθύμη Κουλούρη στην Τουλούζ, Ματιέ Ντοσεβί, ο οποίος πιάστηκε... επ' αυτοφώρω να παρακολουθεί το Clasico στο κινητό του από τον πάγκο, την ώρα που οι βασικοί συμπαίκτες του έπαιζαν... κι έχαναν κόντρα στη Λυών (4-1)!

Για κακή αλλά μάλλον αναμενόμενη του τύχη, ο προπονητής του, Αντουάν Κομπουαρέ, κατάλαβε τι έκανε ο ποδοσφαιριστής του και έγινε έξαλλος, ενώ η διοίκηση της ομάδας του επέβαλλε πρόστιμο, υποχρεώνοντας τον, μάλιστα, να ζητήσει δημόσια συγγνώμη ενώπιον των συμπαικτών του στην προπόνηση.

Υπενθυμίζεται ότι ο 31χρονος διεθνής με το Τόγκο παίκτης, αγωνίστηκε την διετία 2014-2016 στους «ερυθρόλευκους», μετρώντας 36 συμμετοχές και 6 γκολ.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα