Νεϊμάρ: «Θα έπρεπε να υπάρχει ξεχωριστή Χρυσή Μπάλα για τον Μέσι»

Gazzetta team
Νεϊμάρ: «Θα έπρεπε να υπάρχει ξεχωριστή Χρυσή Μπάλα για τον Μέσι»

bet365

Το εγκώμιο του πρώην συμπαίκτη του, Λιονέλ Μέσι, έπλεξε ο Νεϋμάρ, δηλώνοντας ότι αξίζει κάθε χρόνο την Χρυσή Μπάλα ενώ τόνισε ότι δεν αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα για να μην βρίσκεται στην σκιά του.

Μία πρόταση στον κατάλληλο... αρμόδιο είχε να κάνει ο Νεϋμάρ, αναφορικά με τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Βραζιλιάνος άσος της Παρί Σεν Ζερμέν, παραχώρησε συνέντευξη στο France Football, το διάσημο περιοδικό που διοργανώνει τα βραβεία της Χρυσής Μπάλας και ερωτώμενος για τον πρώην συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα και τη φετινή του κατάκτηση, δήλωσε ότι θα έπρεπε να δημιουργηθεί ένα ξεχωριστό βραβείο για τον ίδιο.

«Είναι ο καλύτερος παίκτης που έχω δει να παίζει. Δεν είναι έκπληξη που έχει 6 Χρυσές Μπάλες, θα έπρεπε να υπάρχει ένα βραβείο μόνο για αυτόν. Θα τον αγαπώ για πάντα», δήλωσε συγκεκριμένα στο τεύχος που θα κυκλοφορήσει, ενώ έδωσε ενδιαφέρουσες απαντήσεις και για το μέλλον του στην Παρί, τους λόγους που έφυγε από την Μπαρτσελόνα και τους στόχους του ως ποδοσφαιριστής στο μέλλον:

«Γιατί να θέλω να φύγω από την Παρί; Σήμερα είμαι Παριζιάνος και δίνω τον εαυτό μου στο 100%, δεν ήθελα ποτέ να πληγώσω κανέναν, αλλά αν κάποιος δεν είναι χαρούμενος, πιστεύω ότι πρέπει να φεύγει».

«Δεν έφυγα από την Μπαρτσελόνα για να κερδίσω την Χρυσή Μπάλα ή για να μην είμαι στην ίδια ομάδα με τον Μέσι».

«Θέλω να κερδίσω το Champions League, αλλά αυτό που στοχεύω περισσότερο είναι το Μουντιάλ με την Βραζιλία».

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα