Μπορντό - Μονακό 2-1: Αναρριχούνται οι Γιρονδίνοι

Gazzetta team
Μπορντό - Μονακό 2-1: Αναρριχούνται οι Γιρονδίνοι

bet365

Με τον Ντε Πρεβίλ να σκοράρει και να έχει και ασίστ, η Μπορντό έκανε το βήμα τετράδας κόντρα στην Μονακό, επικρατώντας 2-1 με ανατροπή. Με 10 λόγω αποβολής του σκόρερ Σλιμανί οι Μονεγάσκοι.

Στην τρίτη θέση της Ligue 1 με πειστική ανατροπή ανέβηκε η Μπορντό, η οποία επικράτησε με 2-1 της Μονακό και έπιασε προσωρινά την Μαρσέιγ στους 22 βαθμούς.

Η ομάδα του Σόουζα μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 15' με γκολ του Ισλάμ Σλιμανί, ωστόσο βρήκε αντίδραση άμεσα και ισοφάρισε με τον Πάμπλο στο 29', ο οποίος πέτυχε το τρίτο του τέρμα στη σεζόν, κορυφαία επίδοση για κεντρικό αμυντικό στα ευρωπαϊκά γήπεδα φέτος ως τώρα.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Αλγερινός φορ μετατράπηκε σε αρνητικό πρωταγωνιστή για τους Μονεγάσκους, αντικρίζοντας την δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 67' για χέρι εντός περιοχής, ανεβάζοντας τις αποβολές της Μονακό φέτος στις έξι, περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα.

Ο Ντε Πρεβίλ ανέλαβε την εκτέλεση και σκόραρε για το 2-1 κι έγινε το πρόσωπο του ματς αφού είχε δώσει και την ασίστ στο πρώτο γκολ.

Μετά από αυτήν την ήττα, η Μονακό έμεινε στους 18 βαθμούς και δεν κατάφερε να διευρύνει το σερί των τεσσάρων νικών στα τελευταία πέντε ματς που μετρούσε πριν από το παιχνίδι.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα