Μαρσέιγ – Λυών 2-1: Πήρε το ντέρμπι και πέρασε 2η!

Gazzetta team
Μαρσέιγ – Λυών 2-1: Πήρε το ντέρμπι και πέρασε 2η!

bet365

Η Μαρσέιγ πήρε μεγάλη νίκη με 2-1 επί της Λυών και ανέβηκε στη 2η θέση της Ligue 1.

Η ατμόσφαιρα στην Μασσαλία ήταν τεταμένη πολύ πριν το παιχνίδι. Οπαδοί της Μαρσέιγ επιτέθηκαν στο λεωφορείο της αποστολής της Λυών, ο Ζαν Μισέλ Ολάς απείλησε ότι η ομάδα του δεν θα παίξει αν συμβεί το παραμικρό μετά από αυτό, όμως τελικά το ντέρμπι ξεκίνησε και η Μαρσέιγ ήταν η μεγάλη νικήτρια με 2-1.

Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι στο πρώτο μέρος, πήραν το προβάδισμα με πέναλτι του Παγιέ στο 18’, ενώ ο Γάλλος μέσος έκανε και το 2-0 στο 39’ για τους πολύ παθιασμένους Μασσαλούς. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν καλύτερο πρόσωπο στην επανάληψη, μείωσαν σε 2-1 με τον Ντεμπελέ στο 59’, βρέθηκαν με παίκτη παραπάνω από το 64’ (κόκκινη στον Γκονθάλεθ), αλλά δεν κατάφεραν ποτέ να ισοφαρίσουν, χάνοντας και άλλο έδαφος στη μάχη της 3άδας.

Νωρίτερα, η Σεντ Ετιέν είχε πάρει μεγάλη νίκη με 3-2 εκτός έδρας επί της Ναντ για να ανέβει στην 3η θέση. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές με τους Μπα (14’) και Λουζά (26’), όμως οι εκπληκτικοί στεφανουά βρήκαν δύο φορές την απάντηση με τους Τράουσο (22’) και Μπουάνγκα (34’) για να φτάσουν στη μεγάλη ανατροπή με τον τελευταίο στο 67’! Η Μονπελιέ επιβλήθηκε εύκολα με 3-0 της Τουλούζ, ενώ η Ρεν κέρδισε με ανατροπή με 3-1 την Αμιέν, παίρνοντας δεύτερη συνεχόμενη νίκη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα