Μονπελιέ – Μονακό 3-1: Επιστροφή στις ήττες (vid)

Gazzetta team
Μονπελιέ – Μονακό 3-1: Επιστροφή στις ήττες (vid)

bet365

Η Μονακό επέστρεψε στις ήττες και στις κακές εμφανίσεις στο 3-1 από την Μονπελιέ. Γκολ ο Κουλούρης στην ήττα της Τουλούζ, πέρασε δεύτερη η Ναντ.

Η Μονακό δεν κατάφερε να πάρει τίποτα από την Μονπελιέ, η οποία έκανε πολύ καλή εμφάνιση και επιβλήθηκε δίκαια με 3-1. Οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 31’ με τον Μολέ, ενώ στο 39’ ο Μέντες έκανε το 2-0.

Τα πάντα τελείωσαν στο 56’, όταν ο Ντελόρ έκανε το 3-0, ενώ το μόνο που κατάφεραν οι Μονεγάσκοι ήταν να μειώσουν σε 3-1 με πολύ ωραίο γκολ του Μπεν Γιεντέρ στο 68’. Τελείωσαν, μάλιστα, το παιχνίδι με 10 παίκτες, όταν ο Γκολοβίν αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 81’.

Ο Κουλούρης μπορεί να πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ, όμως δεν κατάφερε αυτή τη φορά να σώσει την ομάδα του από την ήττα. Η Μπορντό ήταν πολύ καλύτερη, προηγήθηκε με 2-0 μόλις στο 19’ χάρη στα γκολ των Ντε Πρεβίλ (1’) και Πάμπλο, ενώ στο 53’ ο Χουάνγκ έκανε το 0-3. Το μόνο που κατάφεραν οι βιολέ ήταν να μειώσουν με τον Έλληνα επιθετικό για το 1-3 στο 61’. Η Ναντ κέρδισε με 1-0 τη Νις χάρη στο γκολ του Σάιμον στο 86’ και ανέβηκε στη δεύτερη θέση, ενώ με το ίδιο σκορ επιβλήθηκε και η Ντιζόν της Στρασμπούρ με τέρμα του Μαβιντιντί (38’). Τέλος, η Μπρεστ κέρδισε με 2-0 την Μετζ στη μάχη της παραμονής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα