Νεϊμάρ: «Ήθελα να φύγω και δεν με άφησαν, τα πάντα για την Παρί»

Νεϊμάρ: «Ήθελα να φύγω και δεν με άφησαν, τα πάντα για την Παρί»

Gazzetta team
Νεϊμάρ: «Ήθελα να φύγω και δεν με άφησαν, τα πάντα για την Παρί»

bet365

Ο Νεϊμάρ δεν ενοχλείται από τις αποδοκιμασίες, ενώ είπε πως τώρα το μόνο που θέλει είναι να δίνει τα πάντα στο γήπεδο για την Παρί.

Μπαρτσελόνα ήταν και... πάει για τον Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος επέστρεψε στις υποχρεώσεις του για την Παρί, τη λύτρωσε μάλιστα ενώ ο κόσμος τον αποδοκίμαζε και τον έβριζε. Ο ίδιος καταλαβαίνει τις αντιδράσεις αυτές και δηλώνει πως πια είναι έτοιμος να δίνει τα πάντα για την ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας.

Αρχικά είπε για την ατμόσφαιρα που βίωσε: «Είμαι πολύ ήρεμος. Ξέρουμε όλοι τι έχει συμβεί, καταλαβαίνω πως είναι δύσκολο για τους ίδιους, αλλά τώρα είμαι παίκτης της Παρί. Αν θέλουν να με αποδοκιμάσουν, κανένα πρόβλημα. Είμαστε, όμως, 25 παίκτες και δεν αξίζει να επικεντρώνεσαι σε έναν. Οι άλλοι παίκτες δεν το αξίζουν αυτό. Έχουμε μια ομάδα που πρέπει να στηριχθεί, να είναι κόσμος μαζί της».

Όσο για το ότι δεν πήγε στην Μπαρτσελονα: «Όλος ο κόσμος ήξερε, ότι ήθελα να φύγω. Το είχα επαναλάβει, χωρίς όμως να ανακατευτώ στις διαπραγματεύσεις. Οι άνθρωποι εδώ ξέρουν τι έχει γίνει. Έχω προσωπικά κίνητρα και δεν έχουν σχέση με τον οργανισμό της Παρί. Όταν δεν νιώθουμε καλά σε ένα μέρος, θέλουμε να φύγουμε. Έκανα τα πάντα, αλλά δε με άφησαν. Το κεφάλαιο έκλεισε και δε θα μιλήσω άλλο. Το μυαλό μου είναι στην Παρί και θα δώσω τα πάντα στο τερέν».

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα