Νίκες για Μπορντό και Ναντ

Gazzetta team
Νίκες για Μπορντό και Ναντ

bet365

Ναντ και Μπορντό πέτυχαν τις πρώτες τους νίκες στο πρωτάθλημα και μπορούν να αισιοδοξούν. «Συνήλθε» με τριάρα η Ανζέ.

Η σεζόν δεν ξεκίνησε και με τους καλύτερους οιωνούς για την Μπορντό του Πάουλο Σόουζα, όμως επιτέλους η πρώτη νίκη ήρθε και αυτό ίσως την «ξεκλειδώσει». Το ματς με την Ντιζόν ξεκίνησε ιδανικά, καθώς μόλις στο 11’ ο Χουάνγκ ολοκλήρωσε την αντεπίθεση για το 0-1. Τα πάντα τελείωσαν με το ξεκίνημα της επανάληψης, όταν ο Μπενίτο έκανε το τελικό 0-2.

Την πρώτη της φετινή νίκη πήρε και η Ναντ, που επιβλήθηκε με 2-1 εκτός έδρας της Αμιέν. Ο Κουλιμπαλί έκανε το 0-1 για τα καναρίνια στο 53’ και παρότι ο Ζουνγκού έφερε το ματς στα ίσα στο 71’ ο Σιμόν ήρθε από τον πάγκο για να σκοράρει στο ντεμπούτο του και να κάνει το τελικό 1-2 στο 84’. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ντιζόν έπαιζε με 10 παίκτες από το 31’, όταν ο Ντιαμπασί αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Η Ανζέ συνήλθε με τον καλύτερο τρόπο μετά τη βαριά ήττα από την Λυών και κέρδισε με 3-0 την Μετζ. Ο Μελαλί έκανε το 1-0 μόλις στο 4’, πριν ο Σανταμαρία κάνει το 2-0 στο 43’ και τελειώσει τα πάντα από νωρίς. Το τελικό 3-0 ήρθε στο 67’ με τον Αλιουί. Τέλος, ένα γκολ του Σαρμπονιέ στο 86’ στάθηκε αρκετό για να κερδίσει η Μπρεστ με 1-0 την Ρεμς.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα