Μετζ – Μονακό 3-0: Από τριάρα σε τριάρα

Gazzetta team
Μετζ – Μονακό 3-0: Από τριάρα σε τριάρα

bet365

Μετά το 3-0 από την Λυών στην πρεμιέρα η Μονακό ηττήθηκε ξανά με 3-0, αυτή τη φορά από την Μετζ. Νίκες για Νις και Τουλούζ, ήττα για την Λιλ.

Χειρότερα δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει η σεζόν για την Μονακό. Στην πρεμιέρα οι Μονεγάσκοι είχαν ηττηθεί με 3-0 από την Λυών, τελειώνοντας το ματς με 10 παίκτες, ενώ το ίδιο σενάριο επαναλήφθηκε και στη δεύτερη αγωνιστική στην ήττα με 3-0 από την Μετζ.

Ο Ντιαλό άνοιξε το σκορ μόλις στο 11’ για τους γηπεδούχους με πέναλτι, ενώ στο 34’ η Μανακό έμεινε με παίκτη λιγότερο, όταν αποβλήθηκε ο Αγκιλάρ. Ο Ντιαλό έκανε και το 2-0 στο 53’ για να τελειώσει τα πάντα, ενώ ο Κοάντ στο 66’ έκανε το τελικό 3-0.

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε η Νις, που κέρδισε τη Νιμ με 2-1 εκτός έδρας, έστω και αν απειλήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Σιπριέν (10’) και Γκαναγκό (16’) έδωσαν από νωρίς το προβάδισμα στους νισουά, με τον Ριπάρ να μειώνει σε 1-2 στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Οι γηπεδούχοι σε αυτό το ματς έμειναν με 9 παίκτες, ενώ οι φιλοξενούμενοι με 10.

Ένα γκολ του Μακένγκο χάρισε στην Τουλούζ τη νίκη με 1-0 επί της Ντιζόν, ενώ με το ίδιο σκορ η Αμιέν πήρε μεγάλη νίκη επί της Λιλ. Το γκολ του Ζιρασί στο 70’ έκανε όλη τη διαφορά. Τέλος, Μπορντό και Μονπελιέ έμειναν στο 1-1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα