Ο Νεϊμάρ θέλοντας και μη, ξεκίνησε προπονήσεις με την Παρί (pics)

Gazzetta team
Ο Νεϊμάρ θέλοντας και μη, ξεκίνησε προπονήσεις με την Παρί (pics)

bet365

Εν αναμονή των εξελίξεων για το τι θα συμβεί με Μπαρτσελόνα, Παρί και τη μεταγραφή του, ο Νεϊμάρ εντάχθηκε στην προετοιμασία των Παριζιάνων και το σίριαλ συνεχίζεται.

Θέλει σαν τρελός να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα. Η Παρί τον πρότεινε στη Ρεάλ. Ο ίδιος θα κάνει επανάσταση και δεν πάει στην προετοιμασία της Παρί. Τα δημοσιεύματα αναφορικά με το άμεσο μέλλον του Νεϊμάρ είναι ακατάπαυστα και προς κάθε κατεύθυνση. Το μόνο σίγουρο πάντως σε πρώτη φάση είναι ότι θέλοντας και μη, ο Βραζιλιάνος ήταν υποχρεωμένος να ενταχθεί στις προπονήσεις των πρωταθλητών Γαλλίας και το έκανε.

Αφού πρώτα συναντήθηκε για τρεις ώρες με τον τεχνικό διευθυντή του
club, Λεονάρντο, όπου σύμφωνα με τα γαλλικά ρεπορτάζ, είχαν έντονους διαλόγους και όχι στο καλύτερο δυνατό κλίμα, ο Νεϊμάρ φόρεσε το μπλουζάκι της Παρί και ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα με τον γυμναστή της ομάδας. Φυσικά το κεφάλαιο δεν έκλεισε εδώ και κανείς δεν ξέρει μέχρι που είναι διατεθειμένη να τραβήξει το σχοινί η κάθε πλευρά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα