«Ψαλίδι» 14 εκατ. ευρώ πρέπει να δεχθεί ο Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα

«Ψαλίδι» 14 εκατ. ευρώ πρέπει να δεχθεί ο Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα

«Ψαλίδι» 14 εκατ. ευρώ πρέπει να δεχθεί ο Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα

Πολύπλοκο το θέμα του Νεϊμάρ, όχι μόνο στο ζήτημα της συμφωνίας Παρί Σεν Ζερμέν - Μπαρτσελόνα, αλλά και στον μισθό του Βραζιλιάνου άσου...

Κατάρ - Αργεντινή με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr

Ο Νεϊμάρ θέλει να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν και να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, όπως αναφέρει συνεχώς ο καταλανικός Τύπος, ωστόσο η περίπτωσή του είναι πολύπλοκη και αυτό όχι μόνο για το πως μπορεί να επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους.

Σύμφωνα με τη Mundo Deportivo το μεγάλο πρόβλημα έχει να κάνει με τον μισθό του Νεϊμάρ καθώς η Μπαρτσελόνα σε καμία περίπτωση δεν είναι πρόθυμη να του δώσει το συμβόλαιο που απολαμβάνει στην Παρί, δηλαδή τα 36 εκατομμύρια ευρώ.

Η Μπαρτσελόνα στην καλύτερη να έφτανε στα 22 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή το ποσό που έπαιρνε ο Νεϊμάρ πριν αποχωρήσει για το Παρίσι. Με λίγα λόγια δηλαδή ο Βραζιλιάνος πρέπει να δεχθεί «ψαλίδι» 14 εκατομμυρίων ευρώ στον μισθό του.

Παράλληλα ένα άλλο ζήτημα είναι ότι ο Νεϊμάρ πρέπει να αποσύρει την καταγγελία εναντίον της Μπαρτσελόνα για τη διεκδίκηση του πριμ της ανανέωσης του συμβολαίου του, το οποίο «πάγωσε» από την πλευρά της Μπαρτσελόνα το 2017 όταν ο Βραζιλιάνος μετακινήθηκε στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Best of internet