Αντιπρόεδρος Μονακό στο gazzetta.gr: «Μου αρέσει ο Ολυμπιακός, χαρούμενος εάν πάρουμε Έλληνες παίκτες»

Αντιπρόεδρος Μονακό στο gazzetta.gr: «Μου αρέσει ο Ολυμπιακός, χαρούμενος εάν πάρουμε Έλληνες παίκτες»

Αντιπρόεδρος Μονακό στο gazzetta.gr: «Μου αρέσει ο Ολυμπιακός, χαρούμενος εάν πάρουμε Έλληνες παίκτες»

bet365

Ο αντιπρόεδρος της Μονακό, Όλεγκ Πετρόφ μίλησε σε άπταιστα ελληνικά στο gazzetta.gr για τον Καραγκούνη, τον Ολυμπιακό, αλλά και την αγάπη του για την χώρα μας αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο η ομάδα του Πριγκιπάτου να κινηθεί για Έλληνα ποδοσφαιριστή!

Ο Όλεγκ Πετρόφ θεωρείται το δεξί του Ρώσου μεγιστάνα και ιδιοκτήτη της Μονακό, Ντμίτρι Ριμπολόβλιεφ. Πρόκειται για έναν τεχνοκράτη, ο οποίος μιλάει Αγγλικά, Πορτογαλικά, Ισπανικά αλλά και Ελληνικά! O 55χρονος αξιωματούχος αντικατέστησε τον περασμένο Φεβρουάριο, τον Βαντίμ Βασίλιεφ αναλαμβάνοντας χρέη αντιπροέδρου, αλλά και γενικού διευθυντή.

Στο παρελθόν εργάστηκε σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες ηλεκτρονικών, λιπασμάτων ακόμη και διαμαντιών!

Την περασμένη εβδομάδα ο Ρώσος παράγοντας βρέθηκε στην Λευκάδα, εκπροσωπώντας τον σύλλογο της Ligue 1 στο φιλικό των Μονακό Legends με τους Έλληνες All Stars.

Ο Όλεγκ Πετρόφ στο περιθώριο της αναμέτρησης μίλησε στο gazzetta.gr για το ενδεχόμενο η Μονακό να ασχοληθεί με Έλληνες ποδοσφαιριστές, το δέσιμο του με την χώρα μας, τον Καραγκούνη, αλλά και τον ρόλο του στον σύλλογο.

«Το ποδόσφαιρο τόσο για την Μονακό, όσο και στην Ελλάδα είναι κάτι πολύ σημαντικό. Για αυτό είμαστε εδώ όλοι μαζί και είμαστε χαρούμενοι. Στηρίζουμε εδώ όσο μπορούμε τους συλλόγους της Λευκάδας και κάνουμε ότι μπορούμε».

Στην Μονακό στο παρελθόν αγωνίστηκαν οι Ζήκος, Τζαβέλλας και Τζιόλης. Η ελληνική αγορά ανέκαθεν βρίσκονταν στα ραντάρ της ομάδας του Πριγκιπάτου.

«Γιατί όχι; Έχουμε καλές σχέσεις με την Ελλάδα και στο παρελθόν έχουν αγωνιστεί Έλληνες ποδοσφαιριστές στην ομάδα μας και ελπίζω να ξανασυμβεί. Θεωρώ πως θα ήταν κάτι πολύ καλό. Θα ήμουν χαρούμενος αν φέρναμε ποδοσφαιριστές από την Ελλάδα».

Ποιος είναι όμως ο Έλληνας ποδοσφαιριστής που ξεχώρισε ο αντιπρόεδρος της Μονακό;

«Από τους παίκτες που είδα στο γήπεδο θα ήθελα τον Γιώργο Καραγκούνη».

Ο Όλεγκ Πετρόφ, ο οποίος μιλάει άπταιστα ελληνικά εξήγησε στο gazzetta.gr πως ανέπτυξε δεσμούς με την χώρα μας.

«Είμαι καινούργιος σε αυτή την δουλειά. Έπαιζα ποδόσφαιρο στην παιδική μου ηλικία, όταν βρισκόμουν στη Ρωσία. Μου αρέσει το ποδόσφαιρο και ο Ολυμπιακός από την Ελλάδα, αλλά δεν έχω πολλές γνώσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στο παρελθόν έμεινα για λίγα χρόνια με την οικογένεια μου στην Κύπρο. Έχουμε πολλούς φίλους στην Ελλάδα. Ταξιδεύω παντού σε πάρα πολλές πολλές πόλεις. Στην Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη, στη Λευκάδα, στο Άγιο Όρος, είναι μέρη που μου άρεσαν πολύ. Αγαπώ την χώρας σας και προσπαθώ να έρχομαι όσο πιο συχνά μπορώ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα