Νιμ – Μονακό 1-0: Ξανά κοντά στον υποβιβασμό

Gazzetta team
Νιμ – Μονακό 1-0: Ξανά κοντά στον υποβιβασμό

bet365

Η Μονακό ηττήθηκε δίκαια με 1-0 από τη Νιμ και η Καέν, που επιβλήθηκε με 3-2 της Ρεμς την έπιασε στη βαθμολογία. Ελπίζει και η Ντιζόν.

Η μάχη για την παραμονή στην Ligue 1 φουντώνει και η Μονακό βρίσκεται και πάλι σε δύσκολη θέση. Οι Μονεγάσκοι ηττήθηκαν με 1-0 από τη Νιμ και είδαν την Καέν να τους φτάνει στη βαθμολογία και απλά να είναι από κάτω τους στη θέση των μπαράζ για... 1 γκολ διαφορά.

Η Μονακό έκανε πολύ κακή εμφάνιση και μάλλον πρέπει να αισθάνεται και τυχερή που ηττήθηκε μόνο με 1-0, καθώς οι αντίπαλοί της στο τέλος έχασαν κλασικές ευκαιρίες, ανάμεσά τους και δύο δοκάρια! Αυτή η τύχη είναι που τους κρατάει πάνω από την Καέν, που βρίσκεται ακόμα στη θέση των μπαράζ, η οποία κέρδισε με 3-2 εντός έδρας της Ρεμς και πρέπει να καλύψει 1 γκολ διαφορά σε σχέση με την ομάδα του Ζαρντίμ.

Ζωντανή για λίγες ακόμα μέρες έμεινε και η Ντιζόν, που επιβλήθηκε με 2-1 της Στρασμπούρ στις καθυστερήσεις για να μείνει στο -4 από Μονακό και Καέν δύο αγωνιστικές πριν το τέλος. Στα υπόλοιπα παιχνίδια η Νις έμεινε στο 1-1 με τη Ναντ σε αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, με τους νισουά να χάνουν πέναλτι στις καθυστερήσεις, ενώ Αμιέν και Τουλούζ κόλλησαν στο 0-0 και παραμένουν στη μάχη της παραμονής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα