Λυών – Λιλ 2-2: Κρατάει τη διαφορά για τα αστέρια (vid)

Gazzetta team
Λυών – Λιλ 2-2: Κρατάει τη διαφορά για τα αστέρια (vid)

bet365

Η Λιλ έφυγε με ισοπαλία 2-2 από την Λυών και κρατάει την τύχη στα χέρια της για τη 2η θέση. Στο +1 από την Σεντ Ετιέν οι λιονέ.

Η Λυών είχε μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής την Λιλ στην 2η θέση, που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Champions League. Οι λιλουά, όμως, έδειξαν για ακόμη μία φορά χαρακτήρα και την ποιότητά τους, φεύγοντας με ισοπαλία 2-2.

Το ματς, πάντως, ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, που άνοιξαν το σκορ μόλις στο 11’, με τον Τεριέ να ολοκληρώνει ιδανικά την αντεπίθεση. Το ματς ήταν ανοιχτό και στο 50’ ήρθε η απάντηση των φιλοξενούμενων, όταν ο Ρεμί εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ντενάγιερ για το 1-1.

Στο 68’ ήρθε η ανατροπή, όταν ο Σουμαρέ στο δεύτερο δοκάρι πλάσαρε εύστοχα για το 1-2 ύστερα από φάουλ του Πέπε, με τον Ντιμπουά να ισοφαρίζει για το τελικό 2-2 στο 74’ με σουτ στην κίνηση έπειτα από φάση διαρκείας. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν μέχρι το τέλος για το γκολ της νίκης, αλλά δεν τα κατάφεραν και έχουν προβάδισμα μόλις 1 βαθμού από την 4η Σεντ Ετιέν 3 αγωνιστικές πριν το τέλος.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα