«Καρφιά» για Ανρί: «Επιθετικός και προσβλητικός στις προπονήσεις»!

«Καρφιά» για Ανρί: «Επιθετικός και προσβλητικός στις προπονήσεις»!

Κώστας Ζάλιαρης
«Καρφιά» για Ανρί: «Επιθετικός και προσβλητικός στις προπονήσεις»!

bet365

Η μεγάλη αποτυχία που σημείωσε ο Τιερί Ανρί ως προπονητής της Μονακό, με αποτέλεσμα η ομάδα να φτάσει να κινδυνεύει με υποβιβασμό προτού διορθώσει την κατάσταση ο Ζαρντίμ, έχει πολλές αιτίες, με τον Γκολόβιν να «καρφώνει» τις τακτικές του πρώην προπονητή του.

Bwin - Πλέον μπορείς να συνδυάζεις πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα*. (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις).

Ο Γάλλος πρώην τεχνικός των Μονεγάσκων, σκέφτηκε πως η αγάπη του για τη Μονακό και όσα είχε μάθει δίπλα στον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ βοηθός προπονητή στην εθνική ομάδα του Βελγίου, θα ήταν χρήσιμα στη νέα προσπάθεια που θέλησε να κάνει, ως πρώτος προπονητής.

Ανέλαβε τη Μονακό στη θέση του Ζαρντίμ, όμως μόλις λίγους μήνες μετά την πρόσληψή του, ήταν... απαραίτητη η επαναφορά του Πορτογάλου και η απόλυση του «Τιτί», προκειμένου να σωθεί η χρονιά και να μη σοκαριστεί η Μονακό από τον υποβιβασμό που ήταν... κάτι παραπάνω από πιθανός στα μισά της σεζόν!

Ο Ρώσος χαφ της γαλλικής ομάδας, Αλεκσάντρ Γκολόβιν, δεν είχε να πει και τόσο καλά λόγια για τον Ανρί και τον τρόπο με τον οποίο προετοίμαζε την ομάδα του: «Νευρίαζε συνεχώς στις προπονήσεις και γινόταν επιθετικός και προσβλητικός. Μας έδειχνε έναν τρόπο παιχνιδιού κι όταν κάναμε κάτι λάθος, εκνευριζόταν ακόμα περισσότερο, έπαιρνε τη μπάλα και άρχισε να παίζει φωνάζοντας συνέχεια “ελάτε να με μαρκάρετε”... Προφανώς και δεν κατάφερε ποτέ να μπει στο κλίμα της προπονητικής...».

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα