Ολυμπιακός: H Ρεμς ενεργοποίησε την ρήτρα και αγόρασε τον Ενγκελς

Gazzetta team
Ολυμπιακός: H Ρεμς ενεργοποίησε την ρήτρα και αγόρασε τον Ενγκελς

bet365

Ο Βέλγος κεντρικός αμυντικός έπεισε τους ανθρώπους της Ρεμς, η οποία ενεργοποίησε την ρήτρα και έκανε δικό της τον 24χρονο στόπερ, σύμφωνα με τους συμπατριώτες του.

Τις τελευταίες μέρες κι ενόψει του καλοκαιρινού προγραμματισμού, είχαν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα αλλά και σενάρια που ήθελαν τον Μπιόρν Ενγκελς να επιστρέφει στον Ολυμπιακό από τον δανεισμό του από την Ρεμς και να τεθεί στην διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Κάτι τέτοιο όμως δεν θα συμβεί. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με τους Βέλγους, η Ρεμς αποφάσισε να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς που είχε θέσει το καλοκαίρι και να κάνει δικό της τον 24χρονο κεντρικό αμυντικό. Πρόκειται για επιβεβαίωση του ρεπορτάζ που σας έχει μεταφέρει εδώ και καιρό το Gazzetta.

Ο Βέλγος έχει κάνει μια εξαιρετική σεζόν φέτος στην Ligue 1 και μετράει ήδη 25 συμμετοχές στο πρωτάθλημα (1 γκολ και 1 ασίστ) και άλλες 2 στο Κυπέλλο Γαλλίας.

Αν και ουδέποτε έγινε γνωστή πόσο μεγάλη ήταν η ρήτρα που είχαν συμφωνήσει Ολυμπιακός και Ρεμς, εντούτοις αυτή υπολογίζεται ότι είναι κοντά στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα