Ο νέος, ιδιαίτερος πανηγυρισμός του Μπαλοτέλι (pic)

Ο νέος, ιδιαίτερος πανηγυρισμός του Μπαλοτέλι (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Ο νέος, ιδιαίτερος πανηγυρισμός του Μπαλοτέλι (pic)

bet365

Ο Μάριο Μπαλοτέλι σκόραρε ξανά μπροστά στο κοινό της Μαρσέιγ, ήταν εκείνος που διαμόρφωσε το τελικό 1-0 επί της Νις και βρήκε νέο τρόπο να πανηγυρίσει, με τη... ευγενική συμμετοχή του Φλοριάν Τοβέν.

Ο Ιταλός φορ με κεφαλιά από σέντρα του Οκάμπος στο 61ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 1-0 στον γαλλικό νότο και έτρεξε στο κόρνερ για να πανηγυρίσει, καθίζοντας κάτω και παίζοντας «πέτρα – μολύβι – ψαλίδι – χαρτί»!

Πλέον, ο super-Mario θα πανηγυρίζει όλα τα γκολ του σε αντίθεση με το παρελθόν, αφού, πριν από λίγο καιρό είχε αναφέρει ότι:

«Είχα πει παλιά ότι δεν πανηγυρίζω όταν σκοράρω γιατί αυτή είναι η δουλειά μου και δεν έχω δει ταχυδρόμο να πανηγυρίζει γιατί... παρέδωσε ένα γράμμα στον παραλήπτη του. Πρόσφατα, όντως είδα ταχυδρόμο να παραδίδει με χαρά κάτι κι έτσι δηλώνω κι εγώ ότι θα πανηγυρίζω τα γκολ μου από εδώ και πέρα»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα