Ανανέωση εκ βαθέων στη Μονακό με τον Πετρόφ σε θέση CEO

Ανανέωση εκ βαθέων στη Μονακό με τον Πετρόφ σε θέση CEO

Ανανέωση εκ βαθέων στη Μονακό με τον Πετρόφ σε θέση CEO

Ο 55χρονος Ολεγκ Πετρόφ ανέλαβε τον στρατηγικό σχεδιασμό των Μονεγάσκων και παρουσιάστηκε από τον ισχυρό άντρα του club, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ.

Ριζικές αλλαγές συμβαίνουν τελευταία στη Μονακό, η οποία διανύει μία δύσκολη σεζόν και ελπίζει μέσω αυτών να βγει ξανά στον... αφρό. Ο ισχυρός άντρας του club, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ αφού παρέδωσε ξανά τα αγωνιστικά ηνία στον Λεονάρντο Ζαρντίμ, έδωσε και κι εκείνα του στρατηγικού σχεδιασμού στον Ολέγκ Πετρόφ, ο οποία ανέλαβε χρέη εκτελεστικού διευθυντή.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω τον Όλεγκ Πετρόφ στην ομάδα. Γνωριζόμαστε εδώ και περίπου 20 χρόνια και ξέρω καλά ότι ο Όλεγκ έχει επιτύχει σε όλους τους ρόλους που έχει αναλάβει. Είμαι βέβαιος πως έχει όλες τις ικανότητες για να έχει μια επιτυχημένη διαχείριση της ομάδας», αναφέρει –αρχικά- ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ και συνεχίζει:

«Μετά από τις δυσκολίες που είχαμε πρόσφατα, αυτές οι αλλαγές πρόκειται να βοηθήσουν, στην όσο το δυνατό το γρηγορότερο επιστροφή μας στις νίκες. Η προτεραιότητά μας είναι στο να επικεντρωθούμε σε ένα δυνατό τέλος της σεζόν και να κάνουμε οτιδήποτε είναι δυνατό για να ενισχύσουμε τη θέση της ομάδας».

Ο 55χρονος Πετρόφ που κατέχει τα ανώτατα πτυχία οικονομικών και γλωσσολογίας, και μιλά άπταιστα πέντε γλώσσες, πήρε επίσης τον λόγο: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη του ΔΣ και τον πρόεδρο, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ για την εμπιστοσύνη τους. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να αναλαμβάνω τη θέση αυτή σε μια ομάδα με τόσο μεγάλη ιστορία, παράδοση και ένα από τα πιο εντυπωσιακά ρεκόρ στο γαλλικό ποδόσφαιρο.

Ανυπομονώ να συναντήσω τους νέους μου συνεργάτες. Μαζί θα καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια για να βοηθήσουμε την ομάδα να επιστρέψει στις επιτυχίες τις οποίες απολάμβανε τα προηγούμενα χρόνια και να συνεχίσουμε την εξέλιξη μας. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας αλλά η Μονακό έχει τεράστιες δυνατότητες και είναι αρκετά αισιόδοξος για το μέλλον», καταλήγει.

Ο Πετρόφ μέχρι τώρα στην καριέρα του έχει εργαστεί σε μεγάλες διεθνές εταιρίες σε υψηλά πόστα. Κατέχει πολύ μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση επιχειρήσεων και την ανάπτυξη τους στην παγκόσμια αγορά.

Best of internet