Κιλιάν Μπαπέ: Τον έπιασαν να τσεκάρει το πρόγραμμα της Μπαρτσελόνα (pics)

Gazzetta team
Κιλιάν Μπαπέ: Τον έπιασαν να τσεκάρει το πρόγραμμα της Μπαρτσελόνα (pics)

bet365

Μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο twitter δείχνει τον Κιλιάν Μπαπέ να τσεκάρει στο κινητό του τηλέφωνο τα παιχνίδια που έχει μπροστά της η Μπαρτσελόνα.

Επιστροφή χρημάτων* στο Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σούπερ αποδόσεις στο FA Cup από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Πριν από την αναμέτρηση της Παρί με τη Σεντ Ετιέν, ένα περιστατικό από το ξενοδοχείο των Παριζιάνων προκάλεσε εντύπωση στα social media.

Μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε, δείχνει τον Μπαπέ να κάθεται σε έναν καναπέ και να χαιρετάει τους συμπαίκτες του, ενώ στο κινητό του τηλέφωνο έχει ένα tweet που παρουσιάζει τα παιχνίδια που έχει να δώσει η Μπαρτσελόνα μέσα στο επόμενο διάστημα.

Φυσικά και η συγκεκριμένη φωτογραφία έγινε viral ενώ αρκετοί ήδη αναρωτιούνται αν το περιστατικό ήταν τυχαίο ή αν ο Μπαπέ κάνει σκέψεις προς... Βαρκελώνη μεριά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα