Ανιγκό: «Σκεφτείτε να υπέγραφα εγώ τον Στρούτμαν στην Μαρσέιγ τι θα έλεγαν»

Ανιγκό: «Σκεφτείτε να υπέγραφα εγώ τον Στρούτμαν στην Μαρσέιγ τι θα έλεγαν»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Ανιγκό: «Σκεφτείτε να υπέγραφα εγώ τον Στρούτμαν στην Μαρσέιγ τι θα έλεγαν»

bet365

Ο Ζοζέ Ανιγκό μίλησε στον γαλλικό Τύπο για την τωρινή εικόνα της Μαρσέιγ εκφράζοντας την έκπληξη του για όσα συμβαίνουν στους «Φωκαείς».

Ο πρώην προπονητής του Πανιώνιου και του Λεβαδειακού στην αγαπημένη του Μαρσέιγ θήτευσε όλα τα πόστα. Τρεις φορές ως προπονητής (2001, 2004, 2013/14), αλλά και από μια ως γενικός διευθυντής (2004-14) και scout (2014/15).

Η γνώμη του Ζοζέ Ανιγκό για τους «Φωκαείς» πάντα παρουσιάζει ενδιαφέρον. Ο 57χρονος τεχνικός δεν έκρυψε την έκπληξη του για τις αποφάσεις αλλά και τον τρόπο που πορεύεται η Μαρσέιγ υπό την ηγεσία του Αμερικανού επιχειρηματία Φρανκ ΜακΚορτ.

«Προσφέρουμε πενταετές συμβόλαιο στον Στρούτμαν. Αναρωτιέμαι εάν ήμουν εγώ υπεύθυνος για αυτή την αποτυχία αφήνοντας 60 εκατ. ευρώ στον πάγκο θα έλεγαν για μη διαφάνεια του Ανιγκό. Δεν είμαι όμως εγώ υπεύθυνος και χαμογελάω με όσα βλέπω. Όσοι μιλούσαν πολύ θα βλέπουν πως σήμερα το ποδόσφαιρο δεν είναι τόσο απλό», τόνισε αρχικά ο Ανιγκό προσθέτοντας:

«Θα πρέπει να σταματήσει όλο αυτό στη Μαρσέιγ. Δεν ξέρω καν ποιο είναι το πρότζεκτ της ομάδας. Στην Μαρσέιγ δεν έχουν κάνει καμιά ανακοίνωση. Να δείξεις ποιος είσαι και τι θέλεις να κάνεις».

Ο μέχρι πρότινος προπονητής του Πανιώνιου εξέφρασε την άποψη πως ο Ρούντι Γκαρσία θα πρέπει να αποχωρήσει από την Μαρσέιγ στο τέλος της σεζόν.

«Οι οπαδοί πλέον μπορούν να συγκρουστούν για πολλά πράγματα. Νομίζω πως η ιστορία του Γκαρσία θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο. Δεν βλέπω να πηγαίνει μακρύτερα και οι οπαδοί δεν πρόκειται να σταματήσουν».

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα