Χαλίλχοτζιτς: «Νιώθω ντροπή και αηδία που σταματούν οι έρευνες για τον Σάλα»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Χαλίλχοτζιτς: «Νιώθω ντροπή και αηδία που σταματούν οι έρευνες για τον Σάλα»

bet365

Ο τεχνικός της Ναντ, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για τον χειρισμό των βρετανικών αρχών για τον Εμιλιάνο Σάλα ζητώντας να συνεχιστούν οι έρευνες!

Ο πολύπειρος Βόσνιος προπονητής με αφορμή το κυριακάτικο ματς Κυπέλλου κόντρα στην Εντέντ αναφέρθηκε και στον Εμιλιάνο Σάλα, ο οποίος εξακολουθεί να αγνοείται.

Ο Χαλίλχοτζιτς εμφανίστηκε απογοητευμένος από την απόφαση των βρετανικών αρχών να εγκαταλείψουν κάθε προσπάθεια για την ανεύρεση του Αργεντίνου φορ, αλλά και του πιλότου του μοιραίου αεροσκάφους.

«Είναι ντροπή, αηδιαστικό. Δεν μπορούν να σταματούν τις έρευνες, δεν είναι τόσο μεγάλο το βάθος για να μην μπορούμε να βρούμε το αεροπλάνο. Είναι αηδιαστικό να αφήνουν έτσι μια κατάσταση όπως αυτή. Δεν μπορούμε να το αντέξουμε αυτό.

Προφανώς κοστίζει όλη αυτή η επιχείρηση, αλλά είναι απαράδεκτο να την σταματήσεις. Πρέπει να σκεφτούν την οικογένεια, αλλά και την αδερφή του. Η καρδιά μου λέει πως ο Εμιλιάνο είναι ακόμη ζωντανός. Παρακαλώ μην σταματάτε να ψάχνετε. Καταλαβαίνουμε τις δυσκολίες», τόνιζε δακρυσμένος ο Χαλίλζοτζιτς.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα