Επιλέγει Παρί Σεν Ζερμέν αντί Μπαρτσελόνα ο Ντε Γιόνγκ

Gazzetta team
Επιλέγει Παρί Σεν Ζερμέν αντί Μπαρτσελόνα ο Ντε Γιόνγκ

bet365

Σύμφωνα με τα καταλανικά Μέσα, ο Φρένκι Ντε Γιόνγκ του Άγιαξ αποφάσισε να επιλέξει την πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν και να μην αποδεχθεί εκείνη της Μπαρτσελόνα.

Θα πάρουν νίκες οι Σαουθάμπτον, Σεβίλλη και Ρεάλ Μαδρίτης; Στο νέο Pamestoixima.gr τα φαβορί παίζουν σε σούπερ αποδόσεις.

Τόσο η Μπαρτσελόνα, όσο και η Παρί Σεν Ζερμέν είχαν φτάσει σε συμφωνία με τον Ολλανδό μέσο του Αίαντα και πλέον ήταν στο χέρι του να αποδεχθεί μια από τις προτάσεις προκειμένου στη συνέχεια να ακολουθήσουν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των συλλόγων.

Έτσι, όπως αναφέρει η Mundo Deportivo, ο Ντε Γιόνγκ αποφάσισε να «σπάσει» τελικά τη συμφωνία με την Μπαρτσελόνα με συνέπεια όλα να δείχνουν ότι πλησιάζει στο Παρίσι και στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακόμα κάτι οριστικό δεν υπάρχει και στην απόφαση λέγεται ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο το γεγονός ότι η Μπαρτσελόνα δεν μπορούσε να του εγγυηθεί για τον χρόνο συμμετοχής.

Πάντως, από πλευράς Μπάρτσα λέγεται ότι θα κάνει μια τελευταία προσπάθεια μήπως καταφέρει να ανατρέψει την κατάσταση στην τελική ευθεία.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα