Θέλει Κάλινιτς η Μονακό και... ανοίγει ο δρόμος για Μοράτα

Κώστας Ζάλιαρης
Θέλει Κάλινιτς η Μονακό και... ανοίγει ο δρόμος για Μοράτα

bet365

Ο γαλλικός Τύπος κάνει λόγο για έντονο ενδιαφέρον της Μονακό για τον Νίκολα Κάλινιτς και εφόσον υπάρξουν εξελίξεις με τον 31χρονο επιθετικός, τότε και η Ατλέτικο θ' ασχοληθεί ακόμα πιο δυναμικά με την περίπτωση του Αλβάρο Μοράτα.

Ο Κάλινιτς μετακινήθηκε από τη Μίλαν στην Ατλέτικο Μαδρίτης το περασμένο καλοκαίρι, όμως, ουδέποτε αποτέλεσε βασική επιλογή του Σιμεόνε και απλά καλύπτει το κενό του Ντιέγκο Κόστα που τη δεδομένη χρονική περίοδο απουσιάζει με τραυματισμό.

Στη Μονακό σκοπεύουν να παρουσιάσουν ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο στο δεύτερο μισό της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, με τον Ανρί να περιμένει τα νεότερα από το «μέτωπο» της απόκτησης του Σεσκ Φάμπρεγας, για τον οποίο η Τσέλσι πρέπει πρώτα να βρει αντικαταστάτη προτού του επιτρέψει να πάει στο Πριγκηπάτο από αυτό τον μήνα, ενώ, ο Κάλινιτς είναι από τις πιο δυνατές περιπτώσεις που εξετάζουν οι Γάλλοι.

Στην Ατλέτικο ξέρουν πως αν φύγει ο Κροάτης φορ σίγουρα θα πρέπει να κινηθούν για την απόκτηση ενός επιθετικού και κάπου εκεί ίσως εντοπίζεται η ... φωτιά του καπνού των δηλώσεων του Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος σε ερώτηση για τον Μοράτα δεν θέλησε ούτε να διαψεύσει, αλλά ούτε και να επιβεβαιώσει κάτι...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα