Μπαπέ: «Μίλησα με τον Νεϊμάρ και γελούσε για τον Καβάνι»

Κώστας Ζάλιαρης
Μπαπέ: «Μίλησα με τον Νεϊμάρ και γελούσε για τον Καβάνι»

bet365

Και ο Κίλιαν Μπαπέ προσπαθεί ν' αποκαταστήσει την τάξη όσον αφορά τους δυο του συμπαίκτες στην Παρί Σεν Ζερμέν μετά την κόντρα τους στο φιλικό παιχνίδι της Βραζιλίας με την Ουρουγουάη στο Λονδίνο.

Ο Νεϊμάρ δέχθηκε ένα σκληρό μαρκάρισμα από τον Καβάνι στο «Γουέμπλεϊ», με αποτέλεσμα ο Ουρουγουανός φορ να τιμωρηθεί με κίτρινη κάρτα και αυτό να τον εκνευρίσει, ωστόσο, δεν σημειώθηκε τίποτα περισσότερο, κυρίως στην προσωπική τους σχέση που συνεχίζεται στο Παρίσι.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ο Βραζιλιάνος φορ ανέφερε πως ο Τύπος είναι εκείνος που συνεχώς δημιουργεί θέματα δίχως να υφίστανται και ο Κίλιαν Μπαπέ, ρωτήθηκε για τους δυο συμπαίκτες του, λέγοντας από την πλευρά του:

«Έστειλα ένα μήνυμα στον Νεϊμάρ για να δω πως είναι και γελούσε με όσα γράφονται για τη σχέση του με τον Καβάνι. Είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσουν να σκοράρουν και ν' αγκαλιάζονται στους πανηγυρισμούς μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα