«H UEFA ανοίγει ξανά τον οικονομικό φάκελο της Παρί για Μπαπέ και Νεϊμάρ»

«H UEFA ανοίγει ξανά τον οικονομικό φάκελο της Παρί για Μπαπέ και Νεϊμάρ»

Κώστας Ζάλιαρης
«H UEFA ανοίγει ξανά τον οικονομικό φάκελο της Παρί για Μπαπέ και Νεϊμάρ»

bet365

Νεϊμάρ και Μπαπέ βάζουν σε τεράστιο κίνδυνο την Παρί Σεν Ζερμέν, αφού, βάσει των όσων αναφέρει ο γαλλικός Τύπος, η UEFA θέλει να ελέγξει τα οικονομικά στοιχεία και τις χορηγίες που ενεπλάκησαν στις συμφωνίες της ομάδας με τους δύο ποδοσφαιριστές.

Πρόκειται για τις δύο ακριβότερες μεταγραφές του κόσμου, με τον Βραζιλιάνο να έχει κοστίσει 222 εκατ.ευρώ και τον Γάλλο να μετακινείται από τη Μονακό στο Παρίσι έναντι 180 εκατομμυρίων έπειτα από έναν χρόνο δανεισμού.

Η «Equipe» είδε κάπου... καπνό και έψαξε και τη φωτιά έπειτα απ' όσα έχουν βγει στη δημοσιότητα και με το Football Leaks, με αποτέλεσμα να τονίζει πως η UEFA έχει αποφασίσει να ελέγξει όλα τα οικονομικά δεδομένα των deal για τις δύο συγκεκριμένες μεταγραφές.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, είχε τονίσει, άλλωστε, πως εφόσον αντικρίσει απτά στοιχεία θα ανοίξει πάλι φακέλους προς διερεύνηση μετά και τα όσα καταλογίζονται στους ιδιοκτήτες των Παρί και Μάντσεστερ Σίτι, με το γαλλικό κλαμπ και την παρουσία του στο Champions League να διατρέχει σοβαρό κίνδυνο, βάσει του γαλλικού δημοσιεύματος...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα