Ντουγκαρί στο gazzetta.gr: «Ο Μήτρογλου πρέπει να αποχωρήσει»!

Ντουγκαρί στο gazzetta.gr: «Ο Μήτρογλου πρέπει να αποχωρήσει»!

Ντουγκαρί στο gazzetta.gr: «Ο Μήτρογλου πρέπει να αποχωρήσει»!

bet365

«Κεραυνοί» από τον Κριστόφ Ντουγκαρί στο gazzetta.gr για τον Κώστα Μήτρογλου. Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής τονίζει πως ο «πιστολέρο» δεν έχει δείξει τίποτα στη Μαρσέιγ και θα πρέπει να αποχωρήσει!

O Κριστόφ Ντουγκαρί δεν συνηθίζει να μασάει τα λόγια του φροντίζοντας να προκαλεί με τις δηλώσεις του.

Ο άλλοτε στράικερ των Μίλαν, Μπαρτσελόνα, Μαρσέιγ και Μπορντό με απολογισμό 62 γκολ σε 368 ματς θεωρείται από τους πιο δημοφιλείς ραδιοφωνικούς παραγωγούς στη Γαλλία με το δικό του show στον ραδιοφωνικό σταθμό RCM να συγκεντρώνει υψηλές ακροαματικότητες.

Ο Ντουγκαρί, ο οποίος ήταν μέλος της εθνικής Γαλλίας που κατέκτησε πριν από 20 χρόνια το Παγκόσμιο Κύπελλο από την πρώτες μέρες του Κώστα Μήτρογλου στη Μασσαλία είχε στραφεί με δηλώσεις του κατά του Έλληνα φορ θεωρώντας πως δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο επίπεδο της OM.

Ο παλαίμαχος επιθετικός με αφορμή τα δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου περί πιθανής αποχώρησης του «Μητρογκόλ» από τους Φωκαείς μέσα στους επόμενους μήνες κατέθεσε στο gazzetta.gr την δική του άποψη για τον πρώην παίκτη της Μπενφίκα.

Ο παλαίμαχος στράικερ, τόνισε πως η Μαρσέιγ θα πρέπει να αντικαταστήσει τον Μήτρογλου, ενώ ισχυρίστηκε πως δεν προσφέρει τίποτα στη γαλλική ομάδα!

«Ξέρετε ποια είναι η άποψη μου για τις εμφανίσεις του Μήτρογλου στη Μαρσέιγ και αναρωτιέμαι πως αυτός ο ποδοσφαιριστής κατάφερε να σκοράρει 17 και 20 γκολ με την Μπενφίκα.

Το επίπεδο του από τεχνικής άποψης είναι θλιβερό... Ακόμα και στις μονομαχίες, στο πρέσινγκ και στο πόσο δουλεύει στον αγωνιστικό χώρο δεν δείχνει τίποτα.

Η Μαρσέιγ πρέπει να λύσει τη συνεργασία μαζί του, αλλά προτού συμβεί αυτό θα πρέπει να βρουν τον αντικαταστάτη του», ανέφερε χαρακτηριστικά στο gazzetta.gr.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα