Με Μήτρογλου η Μαρσέιγ, ο Μπεν Αρφά «σκότωσε» την Μονακό

Gazzetta team
Με Μήτρογλου η Μαρσέιγ, ο Μπεν Αρφά «σκότωσε» την Μονακό

bet365

Με τον Κώστα Μήτρογλου να ανοίγει το σκορ η Μαρσέιγ επιβλήθηκε με 2-0 της Καέν, τη στιγμή που η Ρεν κέρδισε την Μονακό με 2-1 με γκολ του Μπεν Αρφά στο 77’.

Η Μαρσέιγ επέστρεψε στις νίκες, κερδίζοντας δύσκολα με 2-0 την Καέν. Οι Μασσαλοί ευτύχισαν να προηγηθούν με 2-0 στο πρώτο μέρος, με τον Μήτρογλου να ανοίγει το σκορ στο 36’ και τον Τοβάν το 2-0 στο 45’. Στη συνέχεια, όμως, δέχθηκαν πολλές φάσεις από τους καενέ, που δεν μπορούσαν με τίποτα να σκοράρουν και να ξαναμπούν στο ματς. Οι παίκτες του Γκαρσία προσπάθησαν απλά να διατηρήσουν το προβάδισμά τους μέχρι το τέλος και τα κατάφεραν.

Η κατηφόρα της Μονακό δεν έχει τέλος. Οι Μονεγάσκοι υποδέχθηκαν την Ρεν και γνώρισαν ακόμη μία ήττα, με αποτέλεσμα να μείνουν στη ζώνη του υποβιβασμού. Ο Ντα Σίλβα έκανε το 0-1 για την Ρεν μόλις στο 14’, ενώ τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για τους γηπεδούχους, καθώς στο 1’ των καθυστερήσεων ο Ράτζι αποβλήθηκε για χτύπημα σε αντίπαλο. Παρόλα αυτά, οι παίκτες του Ζαρντίμ τα έδωσαν όλα στην επανάληψη, πίεσαν, έφτασαν στην ισοφάριση με τον Φαλκάο στο 49’, όμως ένα μακρινό σουτ του Μπεν Αρφά και ένα λάθος του Σούμπασιτς ολοκλήρωσαν ακόμη ένα μίζερο απόγευμα για την Μονακό...

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα