Στις καθυστερήσεις η Μαρσέιγ, τριάρα η Λυών

Gazzetta team
Στις καθυστερήσεις η Μαρσέιγ, τριάρα η Λυών

bet365

Η Μαρσέιγ κέρδισε με ανατροπή με 3-2 τη Στρασμπούρ με γκολ του Ζερμέν στις καθυστερήσεις. Εύκολα η Λυών την Ντιζόν, ήττα για Λιλ.

Η Μαρσέιγ δυσκολεύτηκε, όμως τελικά κατάφερε να φτάσει στη νίκη επί της Στρασμπούρ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Λάλα στο 27’, όμως στο 41’ ο Παγιέ με πέναλτι έκανε το 1-1. Η ανατροπή των Μασσαλών ολοκληρώθηκε πριν το ημίχρονο, με τον Σανσόν να κάνει το 2-1 στο 44’, όμως στο 52’ ο Αμαβί αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα και οι Μασσαλοί τα βρήκαν σκούρα. Στο 89’ ο Ντα Κόστα έκανε το 2-2, όμως 2’ αργότερα ο Ζερμέν λύτρωσε τους γηπεδούχους, κάνοντας το τελικό 3-2.

Τα πρώτα γκολ του Ντεμπελέ με τη φανέλα της Λυών έφεραν την εύκολη νίκη με 3-0 επί της Ντιζόν για τους λιονέ, που βρίσκονται σε εκπληκτική κατάσταση. Ο νεοφερμένος επιθετικός από την Σέλτικ άνοιξε το σκορ στο 16’ με ωραίο τελείωμα και 3’ αργότερα έκανε και το 0-2 με εντυπωσιακή προσπάθεια! Τα πάντα τελείωσαν από νωρίς, με τον Τεριέ να κάνει το 0-3 στο 35’, ενώ παρά την αποβολή του Τουσάρ στο 66’ οι φιλοξενούμενοι κράτησαν μέχρι τέλους το προβάδισμα. Με 10 παίκτες τελείωσαν και οι γηπεδούχοι, με τον Λοϊοντίς να αποβάλλεται στις καθυστερήσεις.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια μεγάλη νίκη πήρε η Μπορντό επί της Λιλ με 1-0 χάρη στο γκολ του Καμανό από το 7’, ενώ η Αμιάν επιβλήθηκε με 2-1 της Ρεν. Ο Γκαορέ έκανε το 1-0 στο 51’, οι ρενέ έμειναν με 10 παίκτες στο 61’ (απευθείας κόκκινη στον Ζελίν), ο Γκουανό έκανε το 2-0 στο 66’ και το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν με τον Γκρενιέ στο 81’. Καέν και Μονπελιέ προσέφεραν θέαμα στο 2-2 στις ακτές της Νορμανδίας, ενώ τέλος Νιμ και Γκινγκάμπ έμειναν στο 0-0.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα