Νέα... γκέλα η Μονακό!

Νέα... γκέλα η Μονακό!

Gazzetta team
Νέα... γκέλα η Μονακό!

bet365

Η Μονακό των πολλών απουσιών αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας με την Τουλούζ και παρέμεινε χαμηλά στη βαθμολογία.

Ακόμα μια γκέλα για τους Μονεγάσκους, οι οποίοι και αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 εκτός έδρας με την Τουλούζ. Η ομάδα του Ζαρντίμ που παρουσιάστηκε χωρίς τους βασικούς Φαλκάο, Γκολοβίν, Γκαμπριελ, Σούμπασιτς, Λόπες, Γκεμπελς, Γιόβετιτς και Πελεγκρι προηγήθηκε στο σκορ με τον Τιλμάνς στο 56', ωστόσο ο Λεγιά (χρυσή αλλαγή) κατάφερε στο 79' να φέρει το ματς στα ίσα. Τέταρτο διαδοχικό ματς χωρίς νίκη για τη Μονακό που βρίσκεται στην 15η θέση της βαθμολογίας, αντίθετα η Τουλούζ σκαρφάλωσε στη 2η θέση.

Με κορυφαίο τον Πεπέ η Λιλ πήρε σπουδαίο διπλό στην έδρα της Αμιάν επικρατώντας 3-2. Μάλιστα, οι «Λιλουά» με την 3η νίκη στο πρωτάθλημα βρέθηκαν στη 2η θέση (μαζί με την Τουλούζ). Χατ τρικ από τον Ιβοριανό (πεν. 45΄,56', 76'), που έδωσε προβάδισμα τριών τερμάτων στην ομάδα του. Ο Κουρζάβα στο 79' και ο Γκόντος στο 90' απλά μείωσαν για τους γηπεδούχους.

Μεγάλο διπλό η Ανζέ, επικράτησε 3-1 της Ντιζόν και μάλιστα με ανατροπή. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Σαΐντ, ωστόσο οι Μπαοκέν, Ταΐτ, Σανταμαρία έδωσαν τη δεύτερη σερί νίκη στην ομάδα τους. Η Μονπελιέ έχασε την ευκαιρία να παραμείνει στο δρόμο των επιτυχιών και να πιάσει τη Λιλ στη 2η θέση, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εντός με το Στρασβούργο. Ο Λε Ταλέκ άνοιξε το σκορ στο 50', όμως ο Μοτίμπα στις καθυστερήσεις έδωσε το βαθμό στους φιλοξενούμενους.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα