Μπορντό – Μονακό 2-1

Gazzetta team
Μπορντό – Μονακό 2-1

bet365

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Μπορντό, που επιβλήθηκε με 2-1 της Μονακό στις καθυστερήσεις. Εύκολα η Λιλ, 3-0 την Γκινγκάμπ.

Η Μπορντό προσπαθεί να πείσει τον Τιερί Ανρί να αναλάβει την τεχνική ηγεσία και σίγουρα με αυτή τη νίκη έκανε ακόμη ένα βήμα για να τα καταφέρει. Οι Γιρονδίνοι έκαναν καλή εμφάνιση και επιβλήθηκαν με 2-1 της Μονακό στις καθυστερήσεις.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Καμανό, που άνοιξε το σκορ στο 48’ με πέναλτι. Οι Μονεγάσκοι κατάφεραν να αντιδράσουν, ισοφαρίζοντας με τον Πελέγκρι, που είχε μπει στο ματς στο 59’, στο 63’, αλλά η Μπορντό δεν τα παράτησε. Στο 86’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν δεύτερο πέναλτι, όμως αυτή τη φορά ο Μπενάλιο νίκησε τον Καλού από την άσπρη βούλα, πριν έρθει ο Καμανό να κάνει το τελικό 2-1 στο 2’ των καθυστερήσεων!

Νωρίτερα, η Λιλ είχε πάρει άνετη νίκη με 3-0 επί της Γκινγκάμπ. Τα πάντα τελείωσαν από νωρίς, με τον Ζέκα να κάνει το 1-0 στο 7’ και τον Μπαμπά το 2-0 στο 10’. Οι λιλουά είχαν τον έλεγχο μέχρι το τέλος, έφτασαν και στο 3-0 με τον Μπαμπά στο 73’, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες στο 81’, όταν αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Κερμπρά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα