Μπουφόν: «Έκπληξη η Παρί για μένα, ήμουν πάντα το νούμερο ένα» (vid)

Μπουφόν: «Έκπληξη η Παρί για μένα, ήμουν πάντα το νούμερο ένα» (vid)

Gazzetta team
Μπουφόν: «Έκπληξη η Παρί για μένα, ήμουν πάντα το νούμερο ένα» (vid)

bet365

Ο Τζίτζι Μπουφόν αποκάλυψε ότι οι επαφές με την Παρί ήταν έκπληξη για εκείνον, καθώς φανταζόταν αλλιώς το μέλλον του στις αρχές Μαΐου.

Ο Μπουφόν υπέγραψε στην Παρί, έκανε την πρώτη του προπόνηση και στη συνέχεια παρουσιάστηκε και επίσημα, με τους οπαδούς των Παριζιάνων να δείχνουν τον ενθουσιασμό τους και δυναμικό παρών έξω από τα γραφεία του συλλόγου.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ενθουσιασμένος για αυτή τη νέα περιπέτεια. Υπάρχει μία θετική ενέργεια εδώ. Στις αρχές Μαΐου σκεφτόμουν πολύ διαφορετικά το μέλλον μου και οι επαφές με την Παρί ήταν έκπληξη για μένα. Το Champions League δεν είναι εμμονή. Αποδέχθηκα την πρόταση γιατί πιστεύω ότι μπορώ να εξελιχθώ και ως παίκτης και ως άνθρωπος. Θα ήταν τρελό να θέσω έναν και μοναδικό στόχο στο ξεκίνημα της σεζόν. Πάντα ήμουν το νούμερο ένα. Στην Πάρμα, στην Γιουβέντους και στην Ιταλία. Ποτέ δεν μου είπε κανένας ότι θα είμαι βασικός ό,τι και να γίνει. Πάντα κέρδιζα αυτή τη θέση. Ναι, είμαι 40 ετών, αλλά σε πολύ καλή κατάσταση και ψυχικά και σωματικά. Θέλω να δώσω τα πάντα, ώστε οι συμπαίκτες μου και οι τερματοφύλακες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό», ήταν μέρος των δηλώσεων του Μπουφόν, που έκατσε δίπλα στον πρόεδρο Νασέρ Αλ Κελαϊφί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα