«Υπογράφει στην Παρί ο Μπουφόν»

Gazzetta team
«Υπογράφει στην Παρί ο Μπουφόν»

bet365

Μπουφόν και Παρί τα έχουν βρει σε όλα και σύμφωνα με τη Gazzetta dello Sport, ο Ιταλός γκολκίπερ θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες από τους Παριζιάνους!

Ο Μπουφόν αφήνει το Τορίνο, πακετάρει και είναι έτοιμος για το Παρίσι! Οπως αναφέρει η εφημερίδα Gazzetta dello Sport, ο Ιταλός γκολκίπερ είναι πολύ κοντά στην Παρί, μιας και ο Τζίτζι πείστηκε για ένα απίθανο διετές συμβόλαιο. Ο Μπουφόν θα καρπώνεται 4 εκατ. ευρώ τη σεζόν, ενώ η διοίκηση της ομάδας του προσέφερε έναν σημαντικό ρόλο για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ. Όπως αναφέρει η κορυφαία ιταλική εφημερίδα, ο Ιταλός γκολκίπερ θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο Τετάρτη ή Πέμπτη!

Θυμίζουμε, πως λίγες ημέρες νωρίτερα η Parisien είχε σταθεί στο deal τονίζοντας πως βασικό ρόλο έχει... Μόνικα Μπελούτσι. «Η σύντροφος του Τζίτζι και κεντρική παρουσιάστρια του Sky Italia, Ιλάρια Ντ' Αμίκο, είναι κολλητή φίλη με την [κάτοικο Παρισιού] Μόνικα Μπελούτσι και σε κοινές συνεντεύξεις έχουν δηλώσει ότι θα ήθελαν να έχουν την ευκαιρία να περνούν μαζί περισσότερο χρόνο»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα