Σε... κίνδυνο το σεντόνι για Μονακό

Gazzetta team
Σε... κίνδυνο το σεντόνι για Μονακό

bet365

Η Μονακό ήταν τραγική στο «Roudourou», ηττήθηκε 3-1 από τη Γκινγκάμπ και είδε τη διαφορά από τους ανταγωνιστές της να μειώνεται στο ελάχιστο.

Από την εφτάρα της Παρί στην τριάρα της Γκινγκάμπ και η Μονακό... καταρρέει στο κρισιμότερο κομμάτι της σεζόν. Οι Μονεγάσκοι δεν μάζεψαν ποτέ τα κομμάτια τους από το διασυρμό στο Παρίσι και γνώρισαν νέα ήττα (3-1) στο Roudourou . Μπορεί να βρίσκονται στη 2η θέση, αλλά μόλις στο +1 από Λυών, Μαρσέιγ και το σεντόνι... κινδυνεύει. Η ομάδα του Ζαρντίμ έμεινε με δέκα παίκτες στο 21' λόγω αποβολής του Τζέμερσον και κάπου εκεί... κατέρρευσε. Ο Μπριάντ στο 22' με πέναλτι άνοιξε το σκορ και στο 34' ο Ντιντό πέτυχε το 2-0. Ο Τουράμ στο 47' σημείωσε το 3-0 και η Μονακό το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Τουρέ.

Βήμα παραμονής έκανε η Τουλούζ που επικράτησε 2-0 εντός έδρας της Ανζέ, ενώ σημαντική νίκη πέτυχε και η Αμιάν εντός με το Στρασβούργο. Η Μετς εχασε μεγάλη ευκαιρία για τα πλέι άουτ, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Καέν.

Генгам - Монако. Обзор матча. от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα