«Ο Νεϊμάρ αρνήθηκε να επιστρέψει στο Παρίσι» (pics)

«Ο Νεϊμάρ αρνήθηκε να επιστρέψει στο Παρίσι» (pics)

Gazzetta team
«Ο Νεϊμάρ αρνήθηκε να επιστρέψει στο Παρίσι» (pics)

bet365

Η Παρί Σεν Ζερμέν ζήτησε από τον Νεϊμάρ να επιστρέψει στο Παρίσι και να ολοκληρώσει εκεί την αποθεραπεία του, ωστόσο αυτός φέρεται να αρνήθηκε καθώς απολαμβάνει τον ελεύθερό του χρόνο στη Βραζιλία.

Ο ισχυρός άνδρας της Παρί, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί ζήτησε από τον Νεϊμάρ να γυρίσει στο Παρίσι για να ολοκληρώσει εκεί την αποθεραπεία του, όμως ο Βραζιλιάνος άσος μάλλον δεν το δέχτηκε.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα Pais, ο Βραζιλιάνος άσος περνάει καλά στην πατρίδα του και θέλει να παραμείνει εκεί μέχρι να ολοκληρώσει το διάστημα της αποθεραπείας.

Σκόραρε ο Ναϊνγκολάν το πρώτο γκολ του αγώνα Σπαλ - Ρόμα; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Άλλωστε περνάει καλά, παίζοντας πόκερ ή κάνοντας βόλτες με την κοπέλα του. Ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι άλλωστε τον «έπιασε» σε εμπορικό κέντρο του Ρίο με την... πατερίτσα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα