«Φουσκωμένες» οι χορηγίες της Παρί Σεν Ζερμέν

«Φουσκωμένες» οι χορηγίες της Παρί Σεν Ζερμέν

«Φουσκωμένες» οι χορηγίες της Παρί Σεν Ζερμέν

bet365

Η UEFA ζήτησε από ανεξάρτητο οργανισμό να ερευνήσει τις χορηγίες της Παρί Σεν Ζερμέν από το Κατάρ και φαίνεται πως υπάρχει απόκλιση ανάμεσα στην πραγματική αξία και εκείνη που δηλώθηκε.

Σύμφωνα το ρεπορτάζ των Financial Times, η UEFA ανέθεσε στην συμβουλευτική εταιρεία, Octagon, να ερευνήσει τις χορηγίες της PSG οι οποίες προέρχονται από το Κατάρ. Στην Octagon ανατέθηκε να διαπιστώσει την 'πραγματική αξία' αυτών των χορηγιών και το αν βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με τις τιμές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Οπως προκύπτει από πηγές που γνωρίζουν το θέμα, η χορηγίες της Παρί φέρονται να έχουν 'φουσκώσει σημαντικά' σε σχέση με την πραγματική τους αξία και το χειρότερο σενάριο είναι ο κίνδυνος αποκλεισμού από την διοργάνωση - καθώς κάτι τέτοιο δεν είναι πιθανό.

Με την οριστική απόφαση να αναμένεται τον Ιούνιο, η PSG προσπαθεί να παρουσιάσει τα απαιτούμενα στοιχεία για να πείσει ότι χάρη στις μεταγραφές παικτών όπως οι Νεϊμάρ και Μπαπέ έχει πολλά περισσότερα έσοδα. Οι Παριζιάνοι το επόμενο διάστημα θα έχουν κύκλο συναντήσεων με νέους χορηγούς που δεν θα έχουν σχέση με το Κατάρ, ενώ έχουν δεσμευθεί ότι το καλοκαίρι που έρχεται θα πουλήσουν παίκτες, όπως για παράδειγμα ο Πορτογάλος εξτρέμ, Γκονσάλο Γκουέντες, που μπορεί να φέρει κάποιες δεκάδες εκατ. ευρώ στα ταμεία.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα