Μήτρογλου: «Θέλω τίτλους με τη Μαρσέιγ, είμαι δυνατός για να αντέξω την κριτική»

Μήτρογλου: «Θέλω τίτλους με τη Μαρσέιγ, είμαι δυνατός για να αντέξω την κριτική»

Gazzetta team
Μήτρογλου: «Θέλω τίτλους με τη Μαρσέιγ, είμαι δυνατός για να αντέξω την κριτική»

bet365

Ο Κώστας Μήτρογλου παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Equipe, όπου μίλησε για την πορεία του στη Μαρσέιγ και την κριτική που του ασκήθηκε ως τώρα.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης - Γιουβέντους, αν ο Μπέιλ σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή της αναμέτρησης! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Έλληνας επιθετικός τόνισε πως είναι ευχαριστημένος στη Μασσαλία και πως δεν σκέφτεται να αποχωρήσει, ενώ θεωρεί τον εαυτό του αρκετά δυνατό ώστε να αντέξει τις αποδοκιμασίες και την κριτική.

«Είμαι χαρούμενος εδώ. Νομίζω πως και η διοίκηση είναι χαρούμενη με μένα. Δεν υπήρχε ούτε για ένα δευτερόλεπτο αμφιβολία ότι θα έφευγα τον χειμώνα. Έχω ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο και θέλω να κερδίσω τίτλους με τη Μαρσέιγ. Μου αρέσει η πόλη και δεν υπάρχει λόγος να φύγω», σχολίασε αρχικά ο Μήτρογλου για το μέλλον του.

Όσον αφορά για την κριτική που του ασκήθηκε, ο Έλληνας επιθετικός υπογράμμισε: «Είμαι αρκετά δυνατός για να ξεπεράσω τις αποδοκιμασίες. Θέλω να δώσω χαρά στους οπαδούς και να σκοράρω περισσότερα γκολ. Ξέρω πως αν συνεχίσω να δουλεύω, τα γκολ θα έρθουν. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είμαι επιθετικός και πρέπει να είμαι δυνατός στην αντίπαλη περιοχή. Στις μεγάλες ομάδες, είναι κάτι το φυσιολογικό να ασκούν κριτική. Ακόμη και οι καλύτεροι παίκτες του κόσμου δέχονται κριτική».

Επίσης, ο Μήτρογλου πρόσθεσε: «Όλος ο σύλλογος με το που ήρθα με καλωσόρισε. Η πόλη είναι όμορφη, ο καιρός καλός. Έχουμε κάθε τρεις μέρες παιχνίδι και περνάω τον περισσότερο χρόνο στο σπίτι. Η οικογένειά μου είναι καλά εδώ».

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα