Ντιζόν - Μαρσέιγ 1-3

Gazzetta team
Ντιζόν - Μαρσέιγ 1-3

bet365

Λίγο πριν το τέλος (88’), ο Οκάμπος σκόραρε απέναντι στη Ντιζόν κι «ανακούφισε» τη Μαρσέιγ, που απέφυγε μετά την ήττα από τη Λυών δεύτερο συνεχόμενο «στραβό» αποτέλεσμα. Πέναλτι στις καθυστερήσεις ο Παγιέ, στον πάγκο για όλο το παιχνίδι ο Μήτρογλου.

«Απόδραση» από το Γκαστόν Ζεράρ την έσχατη ώρα για τη Μαρσέιγ, που χάρη στο γκολ του Οκάμπος πήρε το «τρίποντο» με 1-2 και παρέμεινε πάνω από τη Λυών.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξαν στο σκορ στο 36’ με τον Ζερμέν, που πλάσαρε από κοντά μετά το γύρισμα του Παγιέ από δεξιά. Ο Τσανγκ-Χουν όμως βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει για τους αξιόμαχους γηπεδούχους, που είχαν 11 συνολικά ευκαιρίες για να σκοράρουν και συνολικά η απόδοσή τους φάνηκε πως φτάνει για να αποσπάσουν την ισοπαλία από τους Μαρσεγέζους.

Εντούτοις, δεν είχε «μιλήσει» ακόμα ο Οκάμπος. Στο 88' ξανά ο Παγιέ εκτέλεσε κόρνερ, ο Σερτίκ έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και ο Αργεντινός σκόραρε από κοντά, «λυτρώνοντας» την ομάδα του Ρούντι Γκαρσία. Στις καθυστερήσεις ο Γιαμπερέ υπέπεσε σε πέναλτι και αποβλήθηκε και ο Παγιέ αστόχησε, αλλά σκόραρε στην επαναφορά, «γράφοντας» το τελικό 1-3 που διατήρησε στην 3η θέση τη Μαρσέιγ. Αντίθετα, η Ντιζόν έμεινε στους 38 και στη 10η θέση.

O Κώστας Μήτρογλου βρέθηκε στην αποστολή, αλλά δεν αγωνίστηκε.

Οι συνθέσεις:

Μαρσέιγ (Ρούντι Γκαρσία): Μανταντά (57’ Πελέ), Καμαρά, Ραμί (81’ Σερτίκ), Ρολάντο, Σαρ, Ανγκουίσα, Λουίς Γκουστάβο, Οκάμπος, Σανσόν (77’ Εντζιέ), Παγιέ, Ζερμέν

Ντιζόν (Νταλ’ Όλιο): Ρεϊνέ, Ροζιέ, Γιαμπερέ, Λαουτόα, Χανταντί, Τζέκα, Μπαλμόν (33’ Μπαλμόν), Σαμαριτανό (64’ Σλιτί), Αμαλφιτανό, Σαΐντ (72’ Τσανγκ-Χουν), Ταβάρες

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα