Άλμα σωτηρίας η Ανζέ

Gazzetta team
Άλμα σωτηρίας η Ανζέ

bet365

Η Ανζέ κέρδισε με 3-0 την Γκινγκάμπ και έκανε άλμα σωτηρίας. Διπλό Ευρώπης η Ρεν, χρυσός βαθμός για Τουλούζ στην έδρα της Μετζ.

Η Ανζέ ήταν η μεγάλη κερδισμένη στη μάχη της παραμονής, καθώς επιβλήθηκε με 3-0 της Γκιγκάμπ και πήρε βαθιά βαθμολογία ανάσα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 1’ με τον Ταΐτ και έπρεπε να φτάσουμε στο τέλος για να τελειώσουν τα πάντα, με τους Εκαμπί (89’) και Τραορέ (94’) να κάνουν το τελικό 3-0.

Αντιθέτως, μεγάλη ευκαιρία να ελπίζει έχασε η Μετζ, που προηγήθηκε με τον Ρου στο 32’, έμεινε με δέκα παίκτες στο 42’ λόγω αποβολής του Παλιμέρι με απευθείας κόκκινη και τα έδωσε όλα, για να ισοφαριστεί στο 84’ από τον Αμιάν, που έδωσε χρυσό βαθμό στην Τουλούζ, κάνοντας το τελικό 1-1.

Στη μάχη της Ευρώπης, η Ρεν έφυγε με νίκη 2-0 από την έδρα της Αμιέν και συνεχίζει να παλεύει για την Ευρώπη. Ο Καζρί είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ στο 40’, αλλά δευτερόλεπτα αργότερα έκανε το 0-1, με τον Σαρ να τελειώνει τα πάντα στο 86’.

Τέλος, Στο 2-2 έμειναν Σεντ Ετιέν και Ντιζόν. Ο Μπέριτς έχασε πέναλτι για τους στεφανουά στο 35’, με τους φιλοξενούμενους να έχουν πάρει το προβάδισμα με τον φορμαρισμένο Ταβάρες στο 32’. Τελικά, ο Σλοβένος διόρθωσε το λάθος του για το 1-1 στο 45+1’, αλλά στο 55’ ο Σαΐντ έκανε το 1-2, πριν ο Μπέριτς βρει και πάλι δίχτυα για το τελικό 2-2 στο 61’.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα