Ενεργοποιήθηκε η ρήτρα του Μπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν

Ενεργοποιήθηκε η ρήτρα του Μπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν

Ενεργοποιήθηκε η ρήτρα του Μπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν

Η νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν επί του Στρασβούργου εξασφάλισε και μαθηματικά την... παραμονή των Παριζιάνων στη Ligue 1, κάτι που αποτελούσε προϋπόθεση για να ενεργοποιηθεί η ρήτρα της μετακίνησής του με κανονική μεταγραφή από τη Μονακό.

Το ποσό των 180 εκατομμυρίων ευρώ καλείται πλέον να πληρώσει η Παρί Σεν Ζερμέν στη Μονακό για να αποκτήσει με κανονική μεταγραφή τον Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος είχε υπογράψει στους Παριζιάνους το περασμένο καλοκαίρι ως δανεικός λόγω του Financial Fair Play.

Η προϋπόθεση για την ενεργοποίηση της ρήτρας ήταν ένας απόλυτα εφικτός στόχος για την Παρί που είχε να κάνει με την εξασφάλιση της σωτηρίας της στη Ligue 1! Αυτό έγινε και... μαθηματικά το Σάββατο στη νίκη με 5-2 επί του Στρασβούργου και πλέον η Παρί θα βγάλει μέσα στους επόμενους μήνες 180 εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία της για να αποπληρώσει την υποχρεωτική ρήτρα του Μπαπέ στη Μονακό.

Ο Γάλλος επιθετικός θα υπογράψει το καλοκαίρι νέο συμβόλαιο με την Παρί, το οποίο θα είναι διάρκειας τεσσάρων ετών, μέχρι δηλαδή το καλοκαίρι του 2022.

Best of internet