Έσπασε το ρεκόρ του Εμπαπέ ο 16χρονος Πελέγκρι!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Έσπασε το ρεκόρ του Εμπαπέ ο 16χρονος Πελέγκρι!

bet365

Ο Πιέτρο Πελέγκρι έγραψε ιστορία καθώς έγινε ο νεότερος σε ηλικία παίκτης της Μονακό. Σε ηλικία 16 ετών και 336 ημερών πήρε χρόνο συμμετοχής στο ματς με την Ντιζόν.

Η Μονακό συνέτριψε 4-0 την Ντιζόν την περασμένη Παρασκευή σε ένα ματς όπου ο Λεονάρντο Ζαρντίμ χρησιμοποίησε ως αλλαγή στο 86 τον Πιέτρο Πελέγκρι.

Ο Πελέγκρι, ο οποίος θεωρείται σπουδαίο ταλέντο προέρχεται από τις ακαδημίες της Τζένοα. Με την ολιγόλεπτη συμμετοχή του κατέρριψε το ρεκόρ του Εμπαπέ που είχε κάνει ντεμπούτο με τους Μονεγάσκους σε ηλικία 16 ετών και 347 ημερών.

Σκόραρε ο Κάλινιτς το πρώτο γκολ στον αγώνα Μίλαν – Σαμπντόρια; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

O Πελέγκρι, ο οποίος τον επόμενο μήνα θα κλείσει τα 17 του χρόνια, είχε σημειώσει ανάλογη επίδοση και στη Τζένοα αφού χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά σε ηλικία 15 ετών και 280 ημερών.

Αξίζει να σημειωθεί πως για την απόκτηση του ενδιαφέρθηκαν Γιουβέντους, Μίλαν και Ίντερ με τη Μονακό να πληρώνει 25 εκατ. ευρώ για να αποσπάσει την υπογραφή του!

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα