Νεϊμάρ: «Ευχαριστώ Θεέ μου... για τα δύσκολα» (pic)

Νεϊμάρ: «Ευχαριστώ Θεέ μου... για τα δύσκολα» (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Νεϊμάρ: «Ευχαριστώ Θεέ μου... για τα δύσκολα» (pic)

bet365

Ο Νεϊμάρ, λίγο μετά τις δηλώσεις του πατέρα του περί των... αρπακτικών που πέφτουν πάνω στον γιο του σε κάθε δύσκολη στιγμή, ευχαρίστησε τον Θεό που του μαθαίνει τον δύσκολο δρόμο, ο οποίος όμως στο φινάλε θα αξίζει...

Και στο καζίνο... πρώτο τραπέζι Vista (21+)

Η ακριβότερη μεταγραφή στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, με ανάρτησή του στα social media, έγραψε συγκεκριμένα: «Ευχαριστώ Θεέ μου για όλες τις στιγμές που μου έχεις χαρίσει στο ποδόσφαιρο, ειδικά τις δύσκολες. Ήξερα ότι η διαδρομή δεν θα ήταν εύκολη, αλλά θα αξίζει».

Το μήνυμά του έχει αποδέκτες όλους όσους άσκησαν δριμεία κριτική μετά το «ραντεβού» των Ρεάλ και Παρί στους «16» του Champions League, ενώ, θέση πήρε και ο πατέρας του Βραζιλιάνου, αναφέροντας:

«Όπως σε κάθε πόλεμο, υπάρχουν αυτοί που γεύονται τις νίκες και αυτοί που σαν αρπακτικά περιμένουν στη γωνία για να γευτούν τη σάρκα των χαμένων... Ο γιος μου έχει μάθε να παλεύει σκληρά και ν' αποφεύγει τέτοιους ανθρώπους που δρουν σαν αρπακτικά. Χάσαμε μια μάχη, αλλά όχι τον πόλεμο. Να είστε σίγουροι πως θα αναγεννηθεί όπως ο φοίνικας από τις στάχτες του...».

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα