Σοσό – Παρί Σεν Ζερμέν 1-4

Gazzetta team
Σοσό – Παρί Σεν Ζερμέν 1-4

bet365

Η Παρί δυσκολεύτηκε μόνο για ένα μικρό διάστημα, αλλά επιβλήθηκε με 4-1 της Σοσό και συνεχίζει στο Κύπελλο.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Σεβίλλη-Λεγκανές αν σημειωθεί γκολ από το σημείο του πέναλτι! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Έμερι παράταξε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα και η Παρί κέρδισε εκτός έδρας με 4-1 την Σοσό για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Οι Παριζιάνοι μπήκαν πολύ δυνατά, προηγήθηκαν με τον Ντι Μαρία μόλις έπειτα από 55 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια έχασαν 2-3 κλασικές ευκαιρίες, πριν δουν τους γηπεδούχους να το πιστεύουν, να ανεβαίνουν και να ισοφαρίζουν με τον Μαρτέν στο 13’.

Οι παίκτες της Σοσό προσπάθησαν για την ανατροπή, αλλά έπαιξαν στα ίσα μόλις για 10’, πριν ο Καβάνι κάνει το 1-2 στο 27’. Στην επανάληψη οι Παριζιάνοι κυριάρχησαν, πέτυχαν άλλα δύο τέρματα με τον Ντι Μαρία (58’, 62’), ενώ έχασαν και άλλες ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, με το 1-4 να μένει μέχρι το τέλος. Η μόνη φάση άξια αναφοράς ήταν η αποβολή του Τραπ στο τέλος για φάουλ στον Μπακαγιόκο εκτός περιοχής, με την Παρί να τελειώνει με 10 παίκτες το ματς και τον Ντάνι Άλβες να παίρνει θέση στην εστία!

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα