Μονακό - Λυών 3-2

Gazzetta team
Μονακό - Λυών 3-2

bet365

Εντυπωσιακή η Μονακό, έκανε μεγάλη ανατροπή κόντρα στη Λυών, επικράτησε 3-2 εντός κι έκανε άλμα για Champions League.

Cash Out* - πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Τι και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ με δυο τέρματα, τι και αν αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο με δέκα παίκτες, η Μονακό έκανε μια τεράστια ανατροπή κόντρα στη Λυών, επικράτησε 3-2 και βρέθηκε στην 3η θέση κι ένα βαθμό πίσω από τη Μαρσέιγ. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και στο 12ο λεπτό ο Ντίαζ με μακρινό σουτ και λάθος εκτίμηση του Σούμπασιτς πέτυχε το 1-0. Μάλιστα, στη συγκεκριμένη φάση τραυματίστηκε και αποχώρησε από το ματς. Η Λυών ήταν καλύτερη και στο 27' ο Τραορέ πέτυχε το 2-0. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 31' ο Μπαλντέ έβαλε την ομάδα του ξανά στο κόλπο. Στο 36' η Μονακό κέρδισε πέναλτι, ο Φαλκάο νικήθηκε αρχικά από τον Λόπες, πήρε το ριμπάουντ κι έφερε το ματς στα ίσα. Ωστόσο, στο 44' οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μπαλντέ! Η Λυών πίεσε και στο 88' ο Λόπες διαμόρφωσε το 3-2!

Η Καέν επέστρεψε στις νίκες, επικράτησε 3-2 εντός έδρας της Ναντ κι έκανε βήμα παραμονής. Ο Σίλβα με δυο τέρματα ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστή. Αντίθετα, τα «Καναρίνια» έχασαν πολύτιμο έδαφος στη μάχη για την τετράδα. Μεγάλο διπλό και η Γκινγκάμπ, επικράτησε 1-0 της Ρεν χάρη στο γκολ του Ν'Γκμπακότο!

Монако - Лион. Обзор матча. от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα