Μπορντό – Λυών 3-1

Gazzetta team
Μπορντό – Λυών 3-1

bet365

Η Μπορντό κέρδισε με 3-1 την Λυών στο ντεμπούτο του Γκουστάβο Πογιέτ στον πάγκο της. Στις καθυστερήσεις η Λιλ.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ έκανε ντεμπούτο στον πάγκο της Μπορντό και ξεκίνησε με μεγάλη νίκη με 3-1 επί της Λυών. Οι Γιρονδίνοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια και άνοιξαν το σκορ στο 22’, όταν ο Ντε Πρεβίλ τελείωσε ιδανική την υπέροχη ομαδική προσπάθεια για το 1-0.

Το δεύτερο γκολ ήρθε στο 27’, όταν ο Μάλκομ έπεσε μόνος του στην περιοχή και ξεγέλασε τον διαιτητή Λετεσιέ, που έδωσε το πέναλτι, με τον Βραζιλιάνο να κάνει το 2-0 από την άσπρη βούλα! Η αντίδραση των λιονέ ήρθε στο 44’, όταν ο Μαρσέλο μείωσε σε 2-1 με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Φεκίρ, όμως η μεγάλη αντεπίθεση της Λυών έμεινε... όνειρο. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους οι Γιρονδίνοι κέρδισαν και δεύτερο πέναλτι, με τον Λαμπόρδε να κάνει το 3-1. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν, αλλά δεν εκμεταλλεύτηκαν τον χώρο που τους έδωσαν οι παίκτες του Πογιέτ, με το 3-1 να μένει μέχρι το τέλος, παρότι η Μπορντό έμεινε με δέκα παίκτες στο 76’, όταν ο Οτάβιο αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Νωρίτερα, η Λιλ είχε πάρει πολύ σημαντική νίκη, την πρώτη εντός έδρας με τον Γκαλτιέ στον πάγκο, με 2-1 επί της Στρασμπούρ. Το ματς δεν ήταν καλό, οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν με σχετική άνεση το μηδέν, αλλά είδαν τον Ελ Γκάζι να κάνει το 1-0 στο 76’. Η απάντηση των Αλσατών, όμως, ήταν άμεση, με τον Σααντί να κάνει το 1-1 στο 78’, πριν έρθει να σώσει τους λιλουά ο Ιέ στο 91’ για το τελικό 2-1 με ωραίο πλασέ στην κίνηση.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα