Ο Νεϊμάρ τσαντίστηκε με τα «Καβάνι, Καβάνι» και έφυγε «σκασμένος» από το γήπεδο!

Ο Νεϊμάρ τσαντίστηκε με τα «Καβάνι, Καβάνι» και έφυγε «σκασμένος» από το γήπεδο!

Gazzetta team
Ο Νεϊμάρ τσαντίστηκε με τα «Καβάνι, Καβάνι» και έφυγε «σκασμένος» από το γήπεδο!

bet365

Νέο εσωτερικό επεισόδιο φαίνεται πως ξέσπασε στην Παρί Σεν Ζερμέν καθώς ο Νεϊμάρ έφυγε εμφανώς εκνευρισμένος από το γήπεδο μετά το 8-0 επί της Ντιζόν μετά τα «Καβάνι, Καβάνι» από την εξέδρα!

Jackpot* σε περιμένουν στα παιχνίδια της Sportingbet.gr! (21+) *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο Βραζιλιάνος άσος σκόραρε τέσσερις φορές στην αναμέτρηση με την Ντιζόν, αλλά στο τέλος δεν πήγε να πανηγυρίσει με τους συμπαίκτες του στο γήπεδο. Πήρε την μπάλα του ματς και κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια χωρίς να έχει διάθεση να μιλήσει με κανέναν, ούτε στο συνδρομητικό κανάλι που κάλυπτε το παιχνίδι.

Ο Νεϊμάρ σκόραρε το τελευταίο γκολ της αναμέτρησης με χτύπημα πέναλτι, ωστόσο αυτό που τον εκνεύρισε φαίνεται πως ήταν η αντίδραση των οπαδών της Παρί, οι οποίοι φωνάζοντας το όνομα του Καβάνι εξέφρασαν την επιθυμία τους να δουν τον Ουρουγουανό άσο να αναλαμβάνει την εκτέλεση.

Ο Καβάνι σε περίπτωση που σκόραρε άλλο ένα γκολ θα περνούσε τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στη λίστα των σκόρερ. Ο Νεϊμάρ, όμως, αγνόησε τα πάντα, ανέλαβε την εκτέλεση και έγραψε το 8-0, σκοράροντας το τέταρτο προσωπικό του τέρμα στο ματς.

Είναι ακόμα ένα επεισόδιο της γνωστής κόντρας που έχει ανοίξει μεταξύ του Νεϊμάρ και του Καβάνι στην Παρί Σεν Ζερμέν από το ξεκίνημα της σεζόν; Το σίγουρο πάντως είναι πως ο Βραζιλιάνος άσος έφυγε «σκασμένος» από το γήπεδο, κι ενώ οι φήμες περί ενδιαφέροντος της Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι έχουν κάνει από τώρα την εμφάνισή τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα