Η Ρεν θα επιμείνει για Πρίγιοβιτς

Gazzetta team
Η Ρεν θα επιμείνει για Πρίγιοβιτς

bet365

Τι δήλωσε τη Δευτέρα (15/1) ο προπονητής της γαλλικής ομάδας, Σαμπρί Λαμουσί, αναφορικά με το θέμα της απόκτησης επιθετικού, με τον Σέρβο φορ του ΠΑΟΚ να είναι πάντα στο μεταγραφικό στόχαστρο.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Η Ρεν είναι η ομάδα που έχει προχωρήσει περισσότερο από κάθε άλλη την υπόθεση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, μόνο που οι δύο προτάσεις της απορρίφθηκαν από τον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με το γαλλικό Τύπο η ομάδα της Βρετάνης δεν έχει παρατήσει την περίπτωση του Σέρβου επιθετικού, με τον Σαμπρί Λαμουσί να ερωτάται στη σημερινή συνέντευξη Τύπου γύρω από το θέμα της απόκτησης επιθετικού, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.

«Εργαζόμαστε πάνω σ’ αυτό (σ.σ. απόκτηση επιθετικού), αλλά δε θέλουμε να κάνουμε κάτι υπό πίεση και με πανικό, γιατί μπορεί να κάνουμε ηλίθια πράγματα και είναι κάτι που θέλουμε να αποφύγουμε», τόνισε ο τεχνικός της Ρεν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα