Φαμπίνιο: «Φεύγω από την Μονακό»

Φαμπίνιο: «Φεύγω από την Μονακό»

Gazzetta team
Φαμπίνιο: «Φεύγω από την Μονακό»

bet365

Ο πολυσύνθετος μέσος της Μονακό, Φαμπίνιο, αποκάλυψε με δηλώσεις του ότι στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από την Μονακό.

Ο 24χρονος που παίζει σαν δεξί μπακ αλλά και σαν μέσος, ήταν εκ των πρωταγωνιστών των Μονεγάσκων που κατέκτησαν την Ligue1 το 2016-17 και που έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά του Champions League. Ο Βραζιλιάνος - που είχε ακουστεί δυνατά για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - με δηλώσεις του έκανε σαφές ότι το καλοκαίρι θα αλλάξει φανέλα. «Αυτή θα είναι η τελευταία χρονιά μου στην Μονακό. Επρεπε να φύγω, αλλά έμεινα. Οι μήνες που ακολούθησαν δεν ήταν εύκολοι. Για τον Ιανουάριο, δεν έχω μιλήσει με κάποια ομάδα αλλά στο τέλος της σεζόν θα φύγω, το έχω συμφωνήσει με την πρόεδρο».

*Ο Φαμπίνιο ξεκίνησε την καριέρα του από την Ρεάλ Μαδρίτης και από το 2013 μέχρι σήμερα έχει παίξει σε 202 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις με την Μονακό και έχει πετύχει 24 γκολ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα